П О С Т А Н О В А
ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ

Про проведення парламентських слухань на тему: "Про організацію та проведення фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу в Україні"

( Відомості Верховної Ради України (ВВР), 2009, N 26 , ст. 330 )
Верховна Рада України постановляє:
1. Провести парламентські слухання на тему: "Про організацію та проведення фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу в Україні" 11 березня 2009 року о 15 годині в залі пленарних засідань Верховної Ради України.
2. Кабінету Міністрів України до 26 лютого 2009 року підготувати і подати до Верховної Ради України необхідні інформаційно-аналітичні матеріали про хід виконання заходів щодо підготовки та проведення фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу.
3. Комітету Верховної Ради України з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту та туризму здійснити необхідні заходи щодо організаційного та методологічного забезпечення парламентських слухань.
4. Національній радіокомпанії України і Національній телекомпанії України, Інформаційному управлінню Апарату Верховної Ради України забезпечити в установленому порядку висвітлення парламентських слухань у засобах масової інформації.
5. Управлінню справами Апарату Верховної Ради України здійснити матеріально-технічне забезпечення, необхідне для організації і проведення парламентських слухань та видання їх матеріалів Парламентським видавництвом.
Голова Верховної Ради України
В.ЛИТВИН
м. Київ, 13 січня 2009 року
N 841-VI