УВАГА! ДОКУМЕНТ ВТРАЧАЄ ЧИННІСТЬ.
ДЕРЖАВНА КОМІСІЯ З ЦІННИХ ПАПЕРІВ ТА ФОНДОВОГО РИНКУ
Р І Ш Е Н Н Я
06.08.2008 N 875
( Рішення скасовано на підставі Рішення Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку N 789 (vr789312-09) від 14.07.2009 )

Щодо взаємодії та кореспондентських відносин між депозитаріями при здійсненні депозитарної діяльності на ринку цінних паперів

Відповідно до статей 3, 8 Закону України "Про державне регулювання ринку цінних паперів в Україні" (448/96-ВР) , статті 27 Закону України "Про цінні папери та фондовий ринок" (3480-15) , абзацу чотирнадцятого частини другої статті 2 Закону України "Про Національну депозитарну систему та особливості електронного обігу цінних паперів в Україні" (710/97-ВР) , та інших нормативно-правових актів України Державна комісія з цінних паперів та фондового ринку ВИРІШИЛА:
1. Визнати неможливим встановлення будь-яких кореспондентських відносин українськими депозитаріями з іноземними депозитарними установами та депозитаріями при здійсненні депозитарної діяльності на ринку цінних паперів в умовах діючого законодавства.
2. Керівнику апарату Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку Ю.Назаренку забезпечити аналіз нормативної бази щодо встановлення кореспондентських відносин між українськими депозитаріями.
3. Керівнику апарату Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку Ю.Назаренку, у разі необхідності, здійснити заходи щодо розробки та впровадження необхідних змін до нормативної бази, з метою належного нормативного забезпечення встановлення кореспондентських відносин між українськими депозитаріями.
4. Контроль за виконанням рішення покласти на члена Комісії В.Петренка.
Голова Комісії
А.Балюк