МІНІСТЕРСТВО ТРАНСПОРТУ ТА ЗВ'ЯЗКУ УКРАЇНИ
Н А К А З
20.07.2009 N 772

Про затвердження змін до Плану підготовки проектів регуляторних актів у Мінтрансзв'язку на 2009 рік

На виконання Закону України "Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності" (1160-15) НАКАЗУЮ:
1. Затвердити зміни до Плану підготовки проектів регуляторних актів у Мінтрансзв'язку на 2009 рік, затвердженого наказом Мінтрансзв'язку від 11.12.2008 N 1505 (v1505650-08) , що додається.
2. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.
Перший заступник Міністра
В.Шевченко

ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Міністерства
транспорту та зв'язку
України
20.07.2009  N 772

ЗМІНИ

до Плану підготовки проектів регуляторних актів у Мінтрансзв'язку на 2009 рік ( v1505650-08 )

Унести зміни, доповнивши новими позиціями такого змісту:
Ініціатива Проект наказу Мінтрансзв'язку "Про затвердження форми дозволу на перевезення пасажирів на міжобласних маршрутах загального користування, порядку його видачі та анулювання" III кв. Державтотрансадміністрація Приведення галузевого законодавства у відповідність до вимог Закону України "Про автомобільний транспорт"
Ініціатива Проект постанови Кабінету Міністрів України "Про визнання такою, що втратила чинність, постанови Кабінету Міністрів України від 25 лютого 2009 р. N 226 "Питання стабілізації цін на внутрішні вантажні автомобільні перевезення" III кв. Державтотрансадміністрація Приведення системи тарифоутворення на автомобільному транспорті у відповідність до вимог ринкової економіки
Ініціатива Проект наказу Мінтрансзв'язку та Держкомпід- приємництва "Про затвердження Порядку перевірки достовірності інформації поданої перевізниками - претендентами на участь у конкурсі з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування" III кв. Державтотрансадміністрація Головавтотрансінспекція Приведення галузевого законодавства у відповідність до вимог Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування"
Заступник голови
Державної адміністрації
автомобільного транспорту
К.Логутов