КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
П О С Т А Н О В А
від 5 серпня 2009 р. N 827
Київ

Про використання у 2009 році коштів Стабілізаційного фонду для завершення капітального ремонту і придбання обладнання для лікувального корпусу N 2 клінічної лікарні "Феофанія"

Відповідно до частини третьої статті 76 Закону України "Про Державний бюджет України на 2009 рік" (835-17) Кабінет Міністрів України постановляє:
1. Здійснити перерозподіл коштів Стабілізаційного фонду в сумі 15219,8 тис. гривень за рахунок зменшення обсягу видатків, передбачених на створення культурно-мистецького та музейного комплексу "Мистецький арсенал", і збільшення обсягу видатків, передбачених на інші витрати, для завершення капітального ремонту і придбання обладнання для лікувального корпусу N 2 клінічної лікарні "Феофанія", у тому числі погашення кредиторської заборгованості в сумі 9787,7 тис. гривень.
2. Затвердити Порядок використання у 2009 році коштів Стабілізаційного фонду для завершення капітального ремонту і придбання обладнання для лікувального корпусу N 2 клінічної лікарні "Феофанія", що додається.
3. Виділити Державному управлінню справами на безповоротній основі зазначену в пункті 1 цієї постанови суму для завершення капітального ремонту і придбання обладнання для лікувального корпусу N 2 клінічної лікарні "Феофанія".
Фінансування зазначених видатків здійснювати за рахунок надходжень від цільового розміщення державних цінних паперів.
4. Державному управлінню справами разом з Міністерством фінансів погодити передбачений пунктом 1 цієї постанови перерозподіл коштів Стабілізаційного фонду з комітетами Верховної Ради України з питань фінансів і банківської діяльності та з питань бюджету.
Прем'єр-міністр України
Ю.ТИМОШЕНКО
Інд. 28

ЗАТВЕРДЖЕНО
постановою Кабінету Міністрів України
від 5 серпня 2009 р. N 827

ПОРЯДОК

використання у 2009 році коштів Стабілізаційного фонду ( 835-17 ) для завершення капітального ремонту і придбання обладнання для лікувального корпусу N 2 клінічної лікарні "Феофанія"

1. Цей Порядок визначає механізм використання у 2009 році коштів Стабілізаційного фонду за напрямом "Інші витрати", передбаченим пунктом 22 частини першої статті 76 Закону України "Про Державний бюджет України на 2009 рік" (835-17) , для завершення капітального ремонту і придбання обладнання для лікувального корпусу N 2 клінічної лікарні "Феофанія" (далі - бюджетні кошти).
2. Бюджетні кошти використовуються з урахуванням Порядку, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 11 березня 2009 р. N 289 (289-2009-п) "Питання використання у 2009 році коштів Стабілізаційного фонду" (Офіційний вісник України, 2009 р., N 24, ст. 793), для завершення капітального ремонту і придбання обладнання для лікувального корпусу N 2 клінічної лікарні "Феофанія" (далі - лікарня).
3. Головним розпорядником бюджетних коштів є Державне управління справами, розпорядником бюджетних коштів нижчого рівня - лікарня.
4. Закупівля товарів, робіт і послуг за бюджетні кошти здійснюється в установленому законодавством порядку.
5. Операції, пов'язані з використанням бюджетних коштів, проводяться в порядку, встановленому Державним казначейством.
Лікарня бере зобов'язання за бюджетними коштами в межах фактичних надходжень на цілі, передбачені у пункті 2 цього Порядку.
6. Лікарня подає до 1 числа місяця, що настає за звітним періодом, Державному управлінню справами інформацію про обсяги використання бюджетних коштів.
7. Державне управління справами подає до 5 числа місяця, що настає за звітним періодом, Мінфіну звіт про використання бюджетних коштів.
8. Складення та подання фінансової звітності про використання бюджетних коштів, а також контроль за їх цільовим витрачанням здійснюються в установленому законодавством порядку.