МІНІСТЕРСТВО ЮСТИЦІЇ УКРАЇНИ
Н А К А З
14.09.2009 N 791/7

Про участь у Всеукраїнському щорічному конкурсі "Юрист року", що організовує Союз юристів України

З метою формування активної позиції нового покоління юристів, узгодження та консолідації їх зусиль в утвердженні високої ролі професії юриста в Україні, повсякденного підвищення кваліфікації і професійного рівня, постійного вдосконалення організації роботи, розвитку ініціативи і творчості та стимулювання системи підготовки, перепідготовки, підвищення кваліфікації правничих кадрів НАКАЗУЮ:
1. Взяти участь у Всеукраїнському щорічному конкурсі "Юрист року", що проводить Союз юристів України 25 вересня 2009 року у м. Києві, в номінації "Студент-юрист".
2. Управлінню координації правової роботи та правової освіти спільно з Координаційною радою молодих юристів України при Міністерстві юстиції України здійснити організаційно-методичне забезпечення проведення Всеукраїнського щорічного конкурсу "Юрист року" в номінації "Студент-юрист".
3. Керівникам Державного департаменту з питань адаптації законодавства, Секретаріату Урядового уповноваженого з прав людини, Центру правової реформи і законопроектних робіт, структурних підрозділів центрального апарату Міністерства юстиції сприяти в підготовці та проведенні заходів в рамках номінації "Студент-юрист".
4. Контроль за виконанням наказу покласти на заступника Міністра юстиції Богатиря В.В.
Міністр
М.Оніщук
ЗАТВЕРДЖУЮ
Міністр юстиції України
____________ М.В.Оніщук

ПЛАН ЗАХОДІВ

з підготовки та проведення номінації "Студент-юрист" Всеукраїнського щорічного конкурсу "Юрист року", 25 вересня 2009 року, м. Київ

N Зміст Термін виконання Відповідальний
1 Надати допомогу Координаційній раді молодих юристів України при Міністерстві юстиції України в організації та проведенні конкурсу та забезпечити контроль за виконанням пов'язаних із цим доручень постійно Богатир В.В.
2 Надати приміщення в корпусі Міністерства юстиції України для проведення Конкурсу 25 вересня 2009 року: з 11.00 - 14.00 - велика зала колегії, з 13.00 - 15.00 - "Зимовий сад" до 23.09 Бондаренко І.С.
3 Забезпечити помешкання членів організаційного комітету Конкурсу (6 осіб, дві доби з 24.09 на 26.09 гуртожиток Мін'юсту) на платній основі до 23.09 Бондаренко І.С.
4 Забезпечити висвітлення заходів Конкурсу на офіційному сайті Міністерства юстиції України та на сайтах Головного управління юстиції Міністерства юстиції України в Автономній Республіці Крим, головних управлінь юстиції в областях, мм. Києві та Севастополі, сприяти всебічному висвітленню перебігу та результатів в ЗМІ до 22.09 Ільченко Л.Ш.
5 Забезпечити висвітлення діяльності Координаційної ради молодих юристів України при Міністерстві юстиції України, координаційних рад молодих юристів при головних управліннях юстиції на офіційному сайті Міністерства юстиції України та на сайтах Головного управління юстиції Міністерства юстиції України в Автономній Республіці Крим, головних управлінь юстиції в областях, мм. Києві та Севастополі постійно Пушенко О.Г. Зайчук О.В.