ЦЕНТРАЛЬНА ВИБОРЧА КОМІСІЯ
П О С Т А Н О В А
09.10.2009 N 148

Про Порядок складання та форми фінансової звітності про надходження і використання коштів виборчих фондів кандидатів на пост Президента України

З метою встановленя однакових вимог до порядку складання фінансових звітів розпорядниками виборчих фондів кандидатів на пост Президента України, відповідно до частини шостої статті 42 Закону України "Про вибори Президента України" (474-14) , керуючись статтями 12, 13, частиною п'ятою статті 23 Закону України "Про Центральну виборчу комісію" (1932-15) , Центральна виборча комісія постановляє:
1. Затвердити:
Порядок складання фінансової звітності про надходження і використання коштів виборчих фондів кандидатів на пост Президента України (додаток 1);
форму N 1 "Звіт про надходження коштів на поточний рахунок виборчого фонду кандидата на пост Президента України та їх використання" (додаток 2);
форму N 2 "Звіт про формування виборчого фонду кандидата на пост Президента України" (додаток 3);
форму N 3 "Консолідований звіт про надходження коштів на поточні рахунки виборчого фонду кандидата на пост Президента України та їх використання" (додаток 4).
2. Визнати такою, що втратила чинність, постанову Центральної виборчої комісії від 9 серпня 2004 року N 341 (v0341359-04) "Про форми фінансових звітів про надходження та використання коштів виборчих фондів кандидатів на пост Президента України".
3. Цю постанову надати кандидатам на пост Президента України після їх реєстрації Центральною виборчою комісією.
Голова Центральної виборчої комісії
В.ШАПОВАЛ

Додаток 1
до постанови Центральної виборчої комісії
від 9 жовтня 2009 року N 148

ПОРЯДОК

складання та форми фінансової звітності про надходження і використання коштів виборчих фондів кандидатів на пост Президента України

1. Основні положення

1.1. Цим документом визначаються структура, форми та порядок складання фінансової звітності про надходження і використання коштів виборчих фондів кандидатів на пост Президента України (далі - виборчі фонди) та вимоги до розкриття її елементів.
1.2. Відомості, подані у фінансовій звітності, повинні бути достовірними, не містити помилок та виправлень.
1.3. Фінансова звітність повинна відображати відомості про всі операції, здійснені на накопичувальному та поточних рахунках виборчого фонду, за весь період їх функціонування.
1.4. Форми фінансової звітності заповнюються за всіма передбаченими цим Порядком позиціями. У разі відсутності відомостей за окремими статтями у відповідних графах проставляються тире або нулі.
1.5. До форм фінансової звітності забороняється включати додаткові статті та показники за ними, коди надходження та використання коштів виборчого фонду.
1.6. Фінансова звітність складається та подається розпорядниками виборчого фонду.
Розпорядники виборчого фонду, які мають виключне право на розпорядження коштами з накопичувального рахунку виборчого фонду, призначаються кандидатом на пост Президента України (далі - кандидат) із числа своїх довірених осіб у кількості не більше двох.
Розпорядники виборчого фонду, які мають виключне право на розпорядження коштами з поточного рахунку виборчого фонду, призначаються кандидатом по одному у відповідному територіальному виборчому окрузі.
1.7. У фінансових звітах цифрові показники операцій на відповідних рахунках виборчого фонду зазначаються в гривнях. Цифри, що відображають гривні та копійки, відокремлюються комою. Копійки позначаються двома цифровими знаками.
1.8. Фінансові звіти та пояснювальні записки до них засвідчуються підписами розпорядників коштів накопичувального або поточного рахунків виборчого фонду.

2. Структура фінансової звітності, що подається розпорядниками коштів поточних рахунків виборчого фонду розпорядникам коштів накопичувального рахунку виборчого фонду, та строки її подання

2.1. Розпорядники коштів поточних рахунків виборчого фонду зобов'язані не пізніш як на сьомий день після дня виборів (дня повторного голосування) подати розпоряднику коштів накопичувального рахунку виборчого фонду фінансовий звіт за формою N 1 "Звіт про надходження коштів на поточний рахунок виборчого фонду кандидата на пост Президента України та їх використання", затвердженою постановою Центральної виборчої комісії від 9 жовтня 2009 року N 148.
2.2. Фінансовий звіт, що подається розпорядниками коштів поточних рахунків, повинен містити:
- звіт про надходження коштів на поточний рахунок виборчого фонду кандидата на пост Президента України та їх використання (далі - звіт);
- розшифровку до звіту;
- пояснювальну записку.
2.3. Звіт повинен складатися із двох розділів:
розділ 1 - надходження коштів на поточний рахунок виборчого фонду;
розділ 2 - використання коштів поточного рахунку виборчого фонду.
2.4. Розшифровка до розділу 1 звіту повинна містити:
- відомості про перерахування коштів з накопичувального рахунку виборчого фонду на поточний;
- відомості про перерахування штрафних санкцій виконавцями за укладеними угодами.
2.5. Розділ 2 звіту повинен містити розшифровку використання коштів поточного рахунку виборчого фонду за кожним проведеним платежем. Окремо складаються відомості про повернення коштів виконавцями за укладеними угодами.
2.6. На підставі розділів 1 та 2 звіту визначається залишок коштів на поточному рахунку виборчого фонду станом на момент припинення витрачання коштів із поточного рахунку (о 15 годині останнього дня перед днем виборів або днем повторного голосування). Установа банку, в якій відкрито поточний рахунок виборчого фонду, не пізніш як на п'ятий день після дня виборів (у разі включення кандидата до виборчого бюлетеня для повторного голосування - не пізніш як на п'ятий день після дня повторного голосування) перераховує цей залишок на накопичувальний рахунок відповідного виборчого фонду.
У зв'язку з цим звіт повинен містити розшифровку перерахування невикористаного залишку коштів із поточного рахунку виборчого фонду на накопичувальний рахунок відповідного виборчого фонду.

3. Структура фінансової звітності, що подається розпорядниками коштів накопичувальних рахунків виборчого фонду Центральній виборчій комісії, та строки її подання

3.1. Розпорядники коштів накопичувального рахунку виборчого фонду зобов'язані не пізніш як на п'ятнадцятий день після дня виборів (у разі включення кандидата до виборчого бюлетеня для повторного голосування - не пізніш як на п'ятнадцятий день після дня повторного голосування) подати до Центральної виборчої комісії відповідну фінансову звітність.
3.2. Фінансові звіти, що подаються розпорядниками коштів накопичувальних рахунків, складаються за формами N 2 "Звіт про формування виборчого фонду кандидата на пост Президента України" та N 3 "Консолідований звіт про надходження коштів на поточний рахунок виборчого фонду кандидата на пост Президента України та їх використання", затвердженими постановою Центральної виборчої комісії від 9 жовтня 2009 року N 148.
До фінансового звіту повинна додаватися пояснювальна записка, а до кожної форми звіту - розшифровка всіх проведених операцій на рахунках виборчого фонду.
3.3. Звіт про формування виборчого фонду кандидата на пост Президента України повинен складатися із двох розділів:
розділ 1 - надходження коштів на накопичувальний рахунок виборчого фонду;
розділ 2 - перерахування коштів із накопичувального рахунку виборчого фонду на поточні рахунки відповідного виборчого фонду.
Розшифровка до розділу 1 цього звіту повинна містити:
відомості про надходження на накопичувальний рахунок власних коштів кандидата;
- відомості про надходження на накопичувальний рахунок коштів партії (партій, що входять до виборчого блоку), які висунули кандидата;
- відомості про надходження на накопичувальний рахунок добровільних внесків фізичних осіб.
Розшифровка до розділу 2 звіту повинна містити:
- відомості про повернення фізичним особам внесків, що надійшли до виборчого фонду;
- відомості про перерахування коштів до Державного бюджету України;
- відомості про перерахування до Державного бюджету України сум, що перевищують установлений граничний розмір добровільного внеску, в разі неможливості їх повернення відповідним фізичним особам.
На підставі першого та другого розділів звіту визначається загальний розмір виборчого фонду.
3.4. Консолідований звіт про надходження коштів на поточні рахунки виборчого фонду та їх використання повинен містити розшифровку надходження коштів у вигляді відомостей про перерахування коштів з накопичувального рахунку на поточні рахунки виборчого фонду та відомостей про перерахування штрафних санкцій виконавцями за укладеними угодами, а також щодо використання коштів за кожним проведеним платежем відповідно до кодів статей витрат.
Крім того, розшифровка до зазначеного звіту повинна містити відомості про повернення коштів виконавцями за укладеними угодами та про перерахування залишків коштів із поточних рахунків на накопичувальний рахунок виборчого фонду.

4. Заповнення форм фінансової звітності, що подається розпорядниками коштів поточних рахунків виборчого фонду розпорядникам коштів накопичувального рахунку виборчого фонду

4.1. У звіті про надходження коштів на поточний рахунок виборчого фонду кандидата на пост Президента України та їх використання (форма N 1) зазначаються всі надходження на відповідний поточний рахунок за можливими джерелами та витрачання коштів з поточного рахунку за цільовим призначенням згідно з кодами статей витрат.
Якщо кошти з накопичувального рахунку виборчого фонду перераховано на відповідний поточний рахунок помилково, операції з надходження та повернення таких коштів у звіті не відображаються.
Розділ 1 звіту складається на підставі відомостей про надходження коштів на поточний рахунок, що надаються установою банку, в якій відкрито цей рахунок.
Сума штрафних санкцій, перерахованих виконавцями за укладеними угодами, не включається до розміру виборчого фонду, не використовується для фінансування передвиборної агітації та підлягає перерахуванню на накопичувальний рахунок відповідного виборчого фонду.
У графі "Призначення платежу" відомостей про перерахування штрафних санкцій виконавцями за укладеними угодами обов'язково зазначається причина сплати штрафних санкцій.
Розділ 2 звіту складається на підставі розрахункових документів, що подаються розпорядниками поточних рахунків виборчого фонду до установи банку, а також банківських виписок, які підтверджують здійснення відповідних платежів.
У разі повернення коштів виконавцями за укладеними угодами видатки повинні бути зменшені на суму здійсненого платежу та не повинні відображатися у звіті.
У графі "Призначення платежу" відомостей про повернення коштів виконавцями за укладеними угодами обов'язково робиться запис про причину повернення коштів.
Залишок коштів на поточному рахунку виборчого фонду розраховується таким чином: від загальної суми надходження коштів на поточний рахунок виборчого фонду (розділ 1 звіту) віднімається загальна сума використаних коштів поточного рахунку виборчого фонду (розділ 2 звіту).
Відомості про перерахування залишку коштів з поточного рахунку на накопичувальний рахунок виборчого фонду складаються на підставі обліку використання коштів, який веде розпорядник коштів відповідного поточного рахунку, розрахункових документів на перерахування залишків невикористаних коштів, а також банківських виписок, що підтверджують здійснення відповідних платежів.
4.2. Пояснювальна записка до фінансового звіту, підготовлена розпорядником коштів поточного рахунку виборчого фонду, обов'язково повинна містити пояснення щодо фактів нецільового використання коштів виборчого фонду, якщо такі мали місце, а також причин повернення коштів та сплати штрафних санкцій виконавцями за укладеними угодами.
4.3. Графа "Призначення платежу" заповнюється згідно з вимогами до заповнення розрахункових документів, визначених порядком контролю за надходженням, обліком і використанням коштів виборчих фондів кандидатів на пост Президента України, встановленим Центральною виборчою комісією разом з Національним банком України та центральним органом виконавчої влади з питань зв'язку.

5. Заповнення форм фінансової звітності, що подається розпорядниками коштів накопичувального рахунку виборчого фонду Центральній виборчій комісії

5.1. Звіт про формування виборчого фонду кандидата на пост Президента України (форма N 2) повинен відображати всі надходження на накопичувальний рахунок за можливими джерелами та суму коштів, повернених фізичним особам і перерахованих до Державного бюджету України з відповідним визначенням загального розміру виборчого фонду.
Розділ 1 звіту складається на підставі відомостей про надходження коштів на відповідний накопичувальний рахунок, що надаються установою банку, в якій відкрито цей рахунок.
Розділ 2 звіту складається за кодами спрямування коштів на підставі розрахункових документів, що подаються розпорядниками коштів поточних рахунків виборчого фонду до установи банку, а також банківських виписок, які підтверджують здійснення відповідних платежів.
У відомостях про перерахування коштів до Державного бюджету України за кодом спрямування коштів 3120 графа "Особа, від якої отримано внесок" не заповнюється.
5.2. Консолідований звіт про надходження коштів на поточні рахунки виборчого фонду кандидата на пост Президента України та їх використання (форма N 3) повинен відображати перерахування коштів із накопичувального рахунку виборчого фонду на поточні рахунки відповідного виборчого фонду, а також суму штрафних санкцій, перерахованих виконавцями за укладеними угодами, та використання коштів з усіх поточних рахунків виборчого фонду за цільовим призначенням відповідно до кодів статей витрат.
Такий звіт складається розпорядником накопичувального рахунку на підставі поданих розпорядниками коштів поточних рахунків відповідного виборчого фонду звітів за формою N 1.
Розшифровка до консолідованого звіту про використання коштів виборчого фонду складається за кожним поточним рахунком із зазначенням його номера, назви, коду, місцезнаходження установи банку, в якій відкрито такий поточний рахунок, а також номера територіального виборчого округу, у межах якого відкрито поточний рахунок, у порядку зростання номерів територіальних виборчих округів.
Сума штрафних санкцій, перерахована розпорядниками поточних рахунків виборчого фонду на накопичувальний рахунок відповідного виборчого фонду, підлягає перерахуванню разом із залишком невикористаних коштів на поточний рахунок партії (партій, що входять до блоку) або до Державного бюджету України.
5.3. Пояснювальна записка до фінансових звітів, підготовлених розпорядниками коштів накопичувального рахунку виборчого фонду, обов'язково повинна містити пояснення:
- фактів нецільового використання коштів виборчого фонду, якщо такі мали місце;
- причин повернення коштів та сплати штрафних санкцій виконавцями за укладеними угодами;
- усіх випадків відмови розпорядників накопичувального рахунку виборчого фонду від добровільних внесків фізичних осіб.
5.5. Графа "Призначення платежу" незалежно від форми звіту заповнюється згідно з вимогами до заповнення розрахункових документів, визначених порядком контролю за надходженням, обліком і використанням коштів виборчих фондів кандидатів на пост Президента України, встановленим Центральною виборчою комісією разом з Національним банком України та центральним органом виконавчої влади з питань зв'язку.
Секретар Центральної виборчої комісії
Т.ЛУКАШ

Додаток 2
до постанови Центральної виборчої комісії
від 9 жовтня 2009 року N 148
Форма N 1

ЗВІТ

про надходження коштів на поточний рахунок виборчого фонду кандидата на пост Президента України та їх використання

          _____________________________________________
             (прізвище, ім'я, по батькові кандидата)
          _____________________________________________
          (назва та код установи банку, в якій відкрито
          _____________________________________________
                   поточний рахунок, N рахунку)
Територіальний виборчий округ N _____
Код статті витрат Найменування статті Сума, грн
1. Надходження коштів на поточний рахунок виборчого фонду
6 Перерахування коштів із накопичувального рахунку виборчого фонду
9 Перерахування штрафних санкцій виконавцями за укладеними угодами
Усього надійшло коштів на поточний рахунок виборчого фонду (6+9)
2. Використання коштів поточного рахунку виборчого фонду
1000 Сума витрат виборчого фонду (1100+1200+1300+1400)
1100 Виготовлення матеріалів передвиборної агітації (1110+1120+1130+1140+1150):
1110 друкованих матеріалів
1120 відеозаписів
1130 аудіозаписів
1140 предметів, матеріалів (сувенірів, канцтоварів тощо)
1150 придбання канцтоварів, паперу, інших предметів і матеріалів для виготовлення матеріалів передвиборної агітації
1200 Використання засобів масової інформації (1210+1220):
1210 Оплата ефірного часу (1211+1212):
1211 на телебаченні
1212 на радіо
1220 Публікування агітаційних матеріалів у друкованих засобах масової інформації
1300 Інші послуги, пов'язані з проведенням передвиборної агітації (1310+1320+1330+1340+1350+1360):
1310 транспортні послуги для реалізації заходів передвиборної агітації (перевезення виборчих листівок, плакатів, технічних засобів та обладнання для ведення передвиборної агітації, а також інших предметів і матеріалів, пов'язаних із передвиборною агітацією)
1320 оренда приміщень, обладнання тощо для проведення дискусій, "круглих столів", прес-конференцій стосовно положень передвиборних програм та політичної діяльності кандидатів на пост Президента України, а також для виготовлення матеріалів передвиборної агітації
1330 оренда технічних засобів для ведення передвиборної агітації
1340 оренда приміщень для проведення зборів громадян, інших зустрічей з виборцями
1350 виготовлення (оренда) рекламних щитів
1360 послуги зв'язку (1361+1362):
1361 послуги електричного зв'язку (телефонного, телеграфного, фототелеграфного, факсимільного, документального зв'язку, мереж та каналів передавання даних тощо)
1362 послуги поштового зв'язку
1400 Інші витрати на передвиборну агітацію (розміщення друкованих агітаційних матеріалів чи політичної реклами на носіях зовнішньої реклами; проведення концертів, вистав, спортивних змагань, демонстрації фільмів та телепередач чи інших публічних заходів за підтримки кандидата на пост Президента України, а також оприлюднення інформації про таку підтримку тощо)
Залишок коштів на поточному рахунку виборчого фонду, в тому числі: сума штрафних санкцій, перерахованих виконавцями за укладеними угодами
                        Звіт подано "___" _____________ 20 __ року
 Розпорядник коштів
 поточного рахунку
  виборчого фонду
                     __________________   ________________________
                          (підпис)         (прізвище та ініціали)

РОЗШИФРОВКА

до звіту про надходження та використання коштів поточного рахунку виборчого фонду кандидата на пост Президента України

1. Відомості про перерахування коштів з накопичувального рахунку виборчого фонду на поточний рахунок

Дата перерахування коштів Номер розрахункового документа Сума, грн
Усього перераховано коштів

2. Відомості про перерахування штрафних санкцій виконавцями за укладеними угодами

Дата перераху- вання штрафних санкцій Номер розрахун- кового документа Виконавець (повна назва) Код виконавця (ЄДРПОУ) Реквізити угоди (дата укладання, номер та предмет угоди) Призна- чення платежу Сума, грн
Усього перераховано штрафних санкцій

3. Відомості про використання коштів поточного рахунку виборчого фонду

Дата платежу Номер розрахункового документа Отримувач (повна назва) Код отримувача (ЄДРПОУ) Призна- чення платежу Код статті витрат Сума, грн
Усього використано коштів

4. Відомості про повернення коштів виконавцями за укладеними угодами

Дата повер- нення коштів Номер розрахун- кового документа Виконавець (повна назва) Код виконавця (ЄДРПОУ) Реквізити угоди (дата укладання, номер та предмет угоди) Призна- чення платежу Сума, грн
Усього повернуто коштів

5. Відомості про перерахування залишку коштів з поточного рахунку на накопичувальний рахунок виборчого фонду

Дата перерахування коштів Номер розрахункового документа Сума, грн
Усього перераховано коштів
 Розпорядник коштів
 поточного рахунку
  виборчого фонду
                     __________________   ________________________
                          (підпис)         (прізвище та ініціали)
Секретар Центральної виборчої комісії
Т.ЛУКАШ

Додаток 3
до постанови Центральної виборчої комісії
від 9 жовтня 2009 року N 148
Форма N 2

ЗВІТ

про формування виборчого фонду кандидата на пост Президента України

              _________________________________________
               (прізвище, ім'я, по батькові кандидата)
         _______________________________________________
          (назва та код установи банку, в якій відкрито
         _______________________________________________
               накопичувальний рахунок, N рахунку)
Код статті Найменування статті Сума, грн
1. Надходження коштів на накопичувальний рахунок виборчого фонду
1 Кошти партії (партій, що входять до блоку)
2 Власні кошти кандидата
3 Добровільні внески фізичних осіб
Усього надійшло коштів на накопичувальний рахунок виборчого фонду (1+2+3)
2. Перерахування коштів із накопичувального рахунку виборчого фонду
2000 Повернення добровільних внесків фізичним особам (2100+2200+2300):
2100 Повернення фізичним особам внесків, від яких відмовився розпорядник накопичувального рахунку
2200 Повернення фізичним особам сум, що перевищують установлений граничний розмір внеску
2300 Повернення фізичним особам внесків, що надійшли до виборчих фондів після дня виборів (у разі включення кандидата до виборчого бюлетеня для повторного голосування - після дня повторного голосування)
3000 Перерахування коштів до Державного бюджету України (3110+3120+3210+3220+3230)
3110 Перерахування до Державного бюджету України внесків іноземних громадян та осіб без громадянства
3120 Перерахування до Державного бюджету України внесків анонімних жертводавців
3210 Перерахування до Державного бюджету України внесків фізичних осіб, від яких відмовився розпорядник накопичувального рахунку, в разі неможливості їх повернення відповідним фізичним особам
3220 Перерахування до Державного бюджету України сум, що перевищують установлений граничний розмір внеску, в разі неможливості їх повернення відповідним фізичним особам
3230 Перерахування до Державного бюджету України внесків, що надійшли до виборчих фондів пізніше ніж за день до дня виборів або дня повторного голосування, у разі неможливості їх повернення установою банку відповідним фізичним особам
4000 Банківські послуги за перерахування коштів до Державного бюджету України
Усього перераховано коштів з накопичувального рахунку виборчого фонду (2000+3000+4000)
Загальний розмір виборчого фонду
                        Звіт подано "___" _____________ 20___ року
    Розпорядник коштів
 накопичувального рахунку
     виборчого фонду
                             ____________   ______________________
                               (підпис)     (прізвище та ініціали)
    Розпорядник коштів
 накопичувального рахунку
     виборчого фонду
                             ____________   ______________________
                               (підпис)     (прізвище та ініціали)

РОЗШИФРОВКА

до звіту про формування виборчого фонду кандидата на пост Президента України

1. Відомості про надходження на накопичувальний рахунок коштів партії (партій, що входять до блоку)

Дата надходження коштів Номер розрахункового документа Сума, грн
Усього надійшло коштів

2. Відомості про надходження на накопичувальний рахунок власних коштів кандидата

Дата надходження коштів Номер розрахункового документа Сума, грн
Усього надійшло коштів

3. Відомості про надходження на накопичувальний рахунок добровільних внесків фізичних осіб

Дата надходження внеску Номер розрахункового документа Прізвище, ім'я, по батькові платника Дата народження платника Місце проживання, адреса житла платника Сума, грн
Усього надійшло добровільних внесків

4. Відомості про повернення фізичним особам внесків, що надійшли до виборчого фонду (код спрямування коштів 2100, 2200, 2300)

Дата повер- нення внеску Номер розрахункового документа Прізвище, ім'я, по батькові отримувача Дата народження отримувача Місце проживання, адреса житла отримувача Код спряму- вання коштів Сума, грн
Усього повернуто внесків

5. Відомості про перерахування коштів до Державного бюджету України (код спрямування коштів 3110, 3120, 3210, 3230)

Дата перера- хування коштів Номер розрахун- кового документа Особа, від якої отримано внесок Код спряму- вання коштів Сума, грн
прізвище, ім'я, по батькові дата народження місце проживання, адреса житла особи
Усього перераховано коштів до Державного бюджету України

6. Відомості про перерахування до Державного бюджету України сум, що перевищують встановлений граничний розмір добровільного внеску, в разі неможливості їх повернення відповідним фізичним особам (код спрямування коштів 3220)

Дата перера- хування коштів Номер розрахун- кового докумен- та Особа, від якої був отриманий внесок Загальна сума внеску, грн Сума, яка перерахо- вується до бюджету, грн
прізвище, ім'я, по батькові дата народ- ження місце проживання, адреса житла особи
Усього перераховано коштів до Державного бюджету України
    Розпорядник коштів
 накопичувального рахунку
     виборчого фонду
                            __________    ________________________
                             (підпис)      (прізвище та ініціали)
    Розпорядник коштів
 накопичувального рахунку
     виборчого фонду
                            __________    ________________________
                             (підпис)      (прізвище та ініціали)
Секретар Центральної виборчої комісії
Т.ЛУКАШ

Додаток 4
до постанови Центральної виборчої комісії
від 9 жовтня 2009 року N 148
Форма N 3

КОНСОЛІДОВАНИЙ ЗВІТ

про надходження коштів на поточні рахунки виборчого фонду кандидата на пост Президента України та їх використання

_______________________________________

(прізвище, ім'я, по батькові кандидата)

Номер територіаль- ного виборчого округу Назва, код та місцезнаход- ження установи банку, в якій відкрито поточний рахунок Номер поточного рахунку Надійшло коштів, грн Використано коштів, грн Залишок коштів, грн (гр.4- гр.7)
усього у тому числі усього у тому числі
перерахування коштів з накопичувального рахунку (код 6) перерахування штрафних санкцій (код 9) виготовлення матеріалів передвиборної агітації (код 1100) використання засобів масової інформації (код 1200) інші послуги, пов'зані з проведенням передвиборної агітації (код 1300) інші витрати на передвиборну агітацію (код 1400)
РАЗОМ
                       Звіт подано "___" _____________ 20 ___ року
    Розпорядник коштів
 накопичувального рахунку
     виборчого фонду
                             __________   ________________________
                              (підпис)     (прізвище та ініціали)
    Розпорядник коштів
 накопичувального рахунку
     виборчого фонду
                             __________   ________________________
                              (підпис)     (прізвище та ініціали)

РОЗШИФРОВКА

до консолідованого звіту про надходження коштів на поточні рахунки виборчого фонду кандидата на пост Президента України та їх використання

1. Відомості про перерахування коштів із накопичувального рахунку на поточні рахунки виборчого фонду (код спрямування коштів 6)

Дата перерахування Номер розрахункового документа Сума, грн
Територіальний виборчий округ N ___; назва, код та місцезнаходження установи банку, в якій відкрито поточний рахунок; N поточного рахунку
Усього перераховано коштів на цей поточний рахунок
Територіальний виборчий округ N ___; назва, код та місцезнаходження установи банку, в якій відкрито поточний рахунок; N поточного рахунку
Усього перераховано коштів на цей поточний рахунок
...
Усього перераховано коштів на поточні рахунки

2. Відомості про перерахування штрафних санкцій виконавцями за укладеними угодами (код спрямування коштів 9)

Дата перераху- вання штрафних санкцій Номер розрахун- кового документа Виконавець (повна назва) Код виконавця (ЄДРПОУ) Реквізити угоди (дата укладання, номер та предмет угоди) Призна- чення платежу Сума, грн
Територіальний виборчий округ N ___; назва, код та місцезнаходження установи банку, в якій відкрито поточний рахунок; N поточного рахунку
Усього перераховано штрафних санкцій на цей поточний рахунок
Територіальний виборчий округ N ___; назва, код та місцезнаходження установи банку, в якій відкрито поточний рахунок; N поточного рахунку
Усього перераховано штрафних санкцій на цей поточний рахунок
...
Усього перераховано штрафних санкцій на поточні рахунки

3. Відомості про використання коштів виборчого фонду

Дата платежу Номер розрахункового документа Отримувач (повна назва) Код отримувача (ЄДРПОУ) Призначення платежу Код статті витрат Сума, грн
Територіальний виборчий округ N ___; назва, код та місцезнаходження установи банку, в якій відкрито поточний рахунок; N поточного рахунку
Усього використано коштів з цього поточного рахунку
Територіальний виборчий округ N ___; назва, код та місцезнаходження установи банку, в якій відкрито поточний рахунок; N поточного рахунку
Усього використано коштів з цього поточного рахунку
...
Усього використано коштів з поточних рахунків

4. Відомості про повернення коштів виконавцями за укладеними угодами

Дата повер- нення коштів Номер розрахун- кового документа Виконавець (повна назва) Код виконавця (ЄДРПОУ) Реквізити угоди (дата укладання, номер та предмет угоди) Призна- чення платежу Сума, грн
Територіальний виборчий округ N ___; назва, код та місцезнаходження установи банку, в якій відкрито поточний рахунок; N поточного рахунку
Усього повернуто коштів на цей поточний рахунок
Територіальний виборчий округ N ___; назва, код та місцезнаходження установи банку, в якій відкрито поточний рахунок; N поточного рахунку
Усього повернуто коштів на цей поточний рахунок
...
Усього повернуто коштів на поточні рахунки

5. Відомості про перерахування залишків коштів з поточних рахунків на накопичувальний рахунок виборчого фонду

Дата перерахування коштів Номер розрахункового документа Сума, грн
Територіальний виборчий округ N ___; назва, код та місцезнаходження установи банку, в якій відкрито поточний рахунок; N поточного рахунку
Усього перераховано коштів з цього поточного рахунку
Територіальний виборчий округ N ___; назва, код та місцезнаходження установи банку, в якій відкрито поточний рахунок; N поточного рахунку
Усього перераховано коштів з цього поточного рахунку
...
Усього перераховано коштів з поточних рахунків
    Розпорядник коштів
 накопичувального рахунку
     виборчого фонду
                              __________  ________________________
                               (підпис)    (прізвище та ініціали)
    Розпорядник коштів
 накопичувального рахунку
     виборчого фонду
                              __________  ________________________
                               (підпис)    (прізвище та ініціали)
Секретар Центральної виборчої комісії
Т.ЛУКАШ