НАЦІОНАЛЬНА РАДА УКРАЇНИ З ПИТАНЬ
ТЕЛЕБАЧЕННЯ І РАДІОМОВЛЕННЯ
Р І Ш Е Н Н Я
23.09.2009 N 1893

Про підготовку та проведення заходів фестивалю "Кришталеві джерела" 2010 року

Відповідно до Положення про Міжнародний дитячий, молодіжний фестиваль аудіовізуальних мистецтв "Кришталеві джерела", затвердженого наказом Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення, Міністерства освіти і науки України, Міністерством України у справах сім'ї, молоді та спорту, Міністерства культури і туризму України N 5/200/290/1079/15 (v0005295-09) від 04.04.2009, Національна рада ВИРІШИЛА:
1. Приступити до підготовки заходів фестивалю "Кришталеві джерела" 2010 року, координуючи цю роботу з іншими співзасновниками та відповідними органами влади.
2. Підтвердити призначення члена Національної ради Шевченка В.Ф. членом постійно діючого Оргкомітету Фестивалю від Національної ради.
3. Погодитися з пропозиціями місцевих органів влади Автономної Республіки Крим щодо проведення фінального етапу Фестивалю "Кришталеві джерела" 2010 року в с. Штормовому Сакського району Криму у серпні - вересні 2010 року. Запропонувати оргкомітету фестивалю до 1 січня 2010 року ухвалити остаточне рішення щодо місця та термінів проведення фінального етапу фестивалю.
4. Рекомендувати до складу виконавчої дирекції Фестивалю "Кришталеві джерела" від Національної ради: начальника управління регіональних представників Ракіну О.М., начальника відділу зв'язків із засобами масової інформації та громадськістю Кравченко Т.В., спеціаліста 1-ї категорії секретаріату представників Кримсько-Таврійського регіону Колесник А.А., спеціаліста 1-ї категорії секретаріату представників Слобожанського регіону Фоменка І.М. та помічника-консультанта члена Національної ради Неживого І.О.
5. Директору департаменту контрольно-аналітичної роботи Сокуру В.В. зорієнтувати представників Національної ради в областях, Автономній Республіці Крим, містах Києві та Севастополі, а також керівників регіональних секретаріатів Національної ради на проведення відповідної інформаційно-роз'яснювальної роботи щодо конкурсів фестивалю "Кришталеві джерела" 2010 року серед регіональних та місцевих теле- та радіокомпаній, а також на подальше інформування громадськості про терміни і процедури прийому конкурсних заявок, умови участі в фестивальних заходах та про інші рішення організаційного комітету фестивалю "Кришталеві джерела".
6. Заступнику керівника апарату Національної ради Чабанову О.М. надати всіляке сприяння організаційному комітету в підготовці заходів фестивалю "Кришталеві джерела" в 2010 році.
7. Контроль за виконанням цього наказу покласти на члена Національної ради Шевченка В.Ф.
Перший заступник
голови Національної ради
Відповідальний секретар
А.Мирошніченко
В.Лясовський