МІНІСТЕРСТВО АГРАРНОЇ ПОЛІТИКИ УКРАЇНИ
ДЕРЖАВНЕ ПІДПРИЄМСТВО "УКРАЇНСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ ЦЕНТР
ПО ВИПРОБУВАННЮ ТА ПРОГНОЗУВАННЮ ТЕХНІКИ І ТЕХНОЛОГІЙ
ДЛЯ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОГО ВИРОБНИЦТВА"
Л И С Т
01.10.2009 N 011-09-95
Заступнику Голови
Держмитслужби України
Федорову О.О.

Щодо зміни в назві підприємства та зразки підписів на дозвільних документах

Шановний Олександре Олеговичу!
Цим повідомляємо, що відповідно п.2 наказу Міністерства аграрної політики України від 17.06.2009 за N 428 Український державний центр по випробуванню та прогнозуванню техніки і технологій для сільськогосподарського виробництва (УкрЦВТ) перейменовано в Державне підприємство "Український державний центр по випробуванню та прогнозуванню техніки і технологій для сільськогосподарського виробництва" (ДП "УкрЦВТ").
Державне підприємство "Український державний центр по випробуванню та прогнозуванню техніки і технологій для сільськогосподарського виробництва" є правонаступником Українського державного центру по випробуванню та прогнозуванню техніки і технологій для сільськогосподарського виробництва (УкрЦВТ).
Також надсилаємо зразки підписів уповноважених осіб та відтиск печатки Державного підприємства "Український державний центр по випробуванню та прогнозуванню техніки і технологій для сільськогосподарського виробництва" якими завіряються документи для митного оформлення технічних засобів застосування пестицидів та агрохімікатів, передбачені Постановою КМ від 29.04.96 р. за N 479 (479-96-п) .
В.о. директора
М.В.Оситняжський

Додаток 1

ЗРАЗКИ

підписів уповноважених осіб та відтиск печатки ДП "УкрЦВТ"

П.І.Б Посада Підпис
1 2 3
Оситняжський Микола Васильович Виконуючий обов'язки директора Державного підприємства "Український державний центр по випробуванню та прогнозуванню техніки і технологій для сільськогосподарського виробництва" (ДП "УкрЦВТ") (не наводиться)
Буднікова Галина Миколаївна Завідувач відділу державної реєстрації Державного підприємства "Український державний центр по випробуванню та прогнозуванню техніки і технологій для сільськогосподарського виробництва" (ДП "УкрЦВТ") (не наводиться)
Зразок печатки (не наводиться)
WEB MD Office "НПО Поверхность",
www.master-d.com.ua