ЦЕНТРАЛЬНА ВИБОРЧА КОМІСІЯ
П О С Т А Н О В А
02.11.2009 N 240

Про реєстрацію довірених осіб кандидата на пост Президента України Костенка Ю.І. в єдиному загальнодержавному виборчому окрузі

Розглянувши заяву кандидата на пост Президента України Костенка Юрія Івановича про реєстрацію довірених осіб кандидата на пост Президента України в єдиному загальнодержавному виборчому окрузі та додані до неї письмові заяви осіб про згоду представляти інтереси кандидата на пост Президента України в єдиному загальнодержавному виборчому окрузі, відповідно до частин першої, третьої, четвертої статті 67 Закону України "Про вибори Президента України" (474-14) , керуючись статтями 11 - 13, пунктом 11 статті 18 Закону України "Про Центральну виборчу комісію" (1932-15) , Центральна виборча комісія постановляє:
1. Зареєструвати довірених осіб кандидата на пост Президента України Костенка Ю.І. в єдиному загальнодержавному виборчому окрузі:
Джоджика Ярослава Івановича,
Зайця Івана Олександровича,
Кушнірука Бориса Борисовича.
2. Посвідчення довірених осіб видати уповноваженому представнику кандидата на пост Президента України Костенка Ю.І. у Центральній виборчій комісії з правом дорадчого голосу.
Голова Центральної виборчої комісії
В.ШАПОВАЛ
( Текст взято з сайту Центральної виборчої комісії )