ЦЕНТРАЛЬНА ВИБОРЧА КОМІСІЯ
П О С Т А Н О В А
02.11.2009 N 237

Про реєстрацію довірених осіб кандидата на пост Президента України Литвина В.М. в єдиному загальнодержавному виборчому окрузі

Розглянувши заяву кандидата на пост Президента України Литвина Володимира Михайловича про реєстрацію довірених осіб кандидата на пост Президента України в єдиному загальнодержавному виборчому окрузі та додані до неї письмові заяви осіб про згоду представляти інтереси кандидата на пост Президента України в єдиному загальнодержавному виборчому окрузі, відповідно до частин першої, третьої, четвертої статті 67 Закону України "Про вибори Президента України" (474-14) , керуючись статтями 11 - 13, пунктом 11 статті 18 Закону України "Про Центральну виборчу комісію" (1932-15) , Центральна виборча комісія постановляє:
1. Зареєструвати довірених осіб кандидата на пост Президента України Литвина В.М. в єдиному загальнодержавному виборчому окрузі:
Баранова Валерія Олексійовича,
Вензовську Тетяну Олександрівну,
Зарубінського Олега Олександровича,
Новицького Валерія Євгеновича,
Савенка Олександра Миколайовича.
2. Посвідчення довірених осіб видати уповноваженому представнику кандидата на пост Президента України Литвина В.М. у Центральній виборчій комісії з правом дорадчого голосу.
Голова Центральної виборчої комісії
В.ШАПОВАЛ
( Текст взято з сайту Центральної виборчої комісії )