ДЕРЖАВНА КОМІСІЯ З РЕГУЛЮВАННЯ РИНКІВ
ФІНАНСОВИХ ПОСЛУГ УКРАЇНИ
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
15.10.2009 N 754

Про внесення змін до розпорядження Державної комісії з регулювання ринків фінансових послуг України від 26.02.2009 N 156 та заміну сертифіката на право здійснення тимчасової адміністрації страхових компаній

У зв'язку з виявленням технічної помилки в написанні прізвища тимчасового адміністратора страхових компаній Дольніка Віктора Миколайовича Державна комісія з регулювання ринків фінансових послуг України ПОСТАНОВИЛА:
1. Внести зміни до розпорядження Державної комісії з регулювання ринків фінансових послуг України від 26.02.2009 N 156 (vr156486-09) "Про видачу сертифіката на право здійснення тимчасової адміністрації страхових компаній Дольнику Віктору Миколайовичу", замінивши у назві та тексті розпорядження слово "Дольнику" словом "Дольніку".
2. Департаменту тимчасового адміністрування фінансово-кредитних установ забезпечити видачу Дольніку Віктору Миколайовичу сертифіката на право здійснення тимчасової адміністрації страхових компаній (далі - Сертифікат) з урахуванням змін, внесених згідно із пунктом 1 цього розпорядження, та внесення відповідних змін до єдиного журналу реєстрації виданих Сертифікатів.
3. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника Голови Кореня С.О.
Голова Комісії
В.Суслов
Протокол засідання Комісії
від 15 жовтня 2009 р. N 516