ЦЕНТРАЛЬНА ВИБОРЧА КОМІСІЯ
П О С Т А Н О В А
10.11.2009 N 285

Про реєстрацію кандидата на пост Президента України Супрун Людмилу Павлівну

Розглянувши подання Народно-демократичної партії про реєстрацію кандидата на пост Президента України Супрун Людмилу Павлівну та додані до нього документи, подані до Центральної виборчої комісії 6 листопада 2009 року, Центральна виборча комісія встановила їх відповідність вимогам Закону України "Про вибори Президента України" (474-14) . На підставі цього та згідно з частиною другою статті 103 Конституції України (254к/96-ВР) , статтею 9, частиною першою статті 10, пунктом 6 частини другої статті 25, статтею 47, частиною третьою статті 50, частинами першою, другою, сьомою, дев'ятою статті 51 Закону України "Про вибори Президента України" (474-14) , керуючись статтями 11 - 13, пунктами 6, 11 статті 18 Закону України "Про Центральну виборчу комісію" (1932-15) , Центральна виборча комісія постановляє:
1. Зареєструвати кандидата на пост Президента України Супрун Людмилу Павлівну, 1965 року народження, громадянку України, члена Народно-демократичної партії, освіта вища, Голову Державного агентства України з інвестицій та інновацій, яка проживає в місті Києві, та видати їй посвідчення встановленого зразка.
2. Копію цієї постанови видати уповноваженому представнику кандидата на пост Президента України Супрун Л.П. у Центральній виборчій комісії з правом дорадчого голосу.
3. Декларацію про майно та доходи кандидата на пост Президента України Супрун Л.П. опублікувати в газетах "Голос України" та "Урядовий кур'єр", а також розмістити на офіційному сайті Центральної виборчої комісії.
4. Цю постанову опублікувати в газетах "Голос України" та "Урядовий кур'єр".
Голова Центральної виборчої комісії
В.ШАПОВА