НАЦІОНАЛЬНА РАДА УКРАЇНИ З ПИТАНЬ
ТЕЛЕБАЧЕННЯ І РАДІОМОВЛЕННЯ
Р І Ш Е Н Н Я
11.11.2009 N 2250

Про призначення членів Національної ради до складу Міжвідомчої ради з координації здійснення заходів щодо впровадження цифрового телерадіомовлення

У зв'язку з прийняттям Кабінетом Міністрів України постанови N 1185 (1185-2009-п) від 04.11.2009 "Про утворення Міжвідомчої ради з координації здійснення заходів щодо впровадження цифрового телерадіомовлення" та з метою забезпечення участі представників Національної ради у Міжвідомчій раді Національна рада ВИРІШИЛА:
1. Взяти до відома інформацію про створення Міжвідомчої ради з координації здійснення заходів щодо впровадження цифрового телерадіомовлення.
2. Доручити департаментам: ліцензійно-реєстраційному, контрольно-аналітичної роботи та юридичному управлінню у тижневий термін підготувати узагальнені рекомендації Національної ради щодо порядку переходу від аналогового до цифрового мовлення, встановленого відповідно до затвердженого Національною радою Плану розвитку національного телерадіоінформаційного простору (n0004295-06) (ч. 1, 7 статті 22 Закону України "Про телебачення і радіомовлення" (3759-12) ) .
3. Першому заступнику голови Національної ради А.Мирошніченку забезпечити участь членів Національної ради у роботі Міжвідомчої ради, керуючись затвердженими рекомендаціями та напрямками роботи, закріпленими за членами Національної ради.
4. Поінформувати Кабінет Міністрів України щодо прийнятого рішення.
Перший заступник
голови Національної ради
Відповідальний секретар
А.Мирошніченко
В.Лясовський