УВАГА! ДОКУМЕНТ ВТРАЧАЄ ЧИННІСТЬ.
У К А З
ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ
( Дію Указу зупинено згідно з Указом Президента N 905/2009 (905/2009) від 04.11.2009}

Про перевірку стану реформування військової освіти і науки та ефективності заходів щодо вдосконалення системи підготовки офіцерських кадрів у Збройних Силах України та інших військових формуваннях

З метою оцінки стану реформування військової освіти і науки та ефективності заходів щодо вдосконалення системи підготовки офіцерських кадрів у Збройних Силах України та інших військових формуваннях, відповідно до пункту 17 частини першої статті 106 Конституції України (254к/96-ВР) постановляю:
1. Здійснити інспекційну перевірку стану реформування військової освіти і науки та ефективності заходів щодо вдосконалення системи підготовки офіцерських кадрів у Збройних Силах України та інших військових формуваннях.
2. Утворити Інспекційну комісію з перевірки стану реформування військової освіти і науки та ефективності заходів щодо вдосконалення системи підготовки офіцерських кадрів у Збройних Силах України та інших військових формуваннях (далі - Комісія).
Главі Секретаріату Президента України затвердити у триденний строк персональний склад Комісії, залучивши до її складу працівників Апарату Ради національної безпеки і оборони України.
3. Комісії здійснити перевірку з 3 по 27 листопада 2009 року та за підсумками перевірки підготувати висновки і пропозиції для інформування Президента України.
Президент України
В.ЮЩЕНКО
м. Київ, 23 жовтня 2009 року
N 852/2009