ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ
Л И С Т
02.12.2009 N 11/9-10.31/11689-ЕП
Департамент декларування
та митних режимів
Департамент митної
статистики
Начальникам регіональних
митниць
Начальникам митниць
Повідомляю, що у форматно-логічний контроль електронних копій вантажних митних декларацій (za140-07, 910а-2007-п) при прийомі до ЄАІС Держмитслужби внесені зміни до контролю заповнення графи 44.
При занесенні до цієї графи реквізитів вантажних митних декларацій (ВМД) усіх типів та документів контролю доставки (ДКД), крім повідомлення про транзитне переміщення товарів (ПТП), номер ВМД або ДКД повинен мати наступну структуру:
МММММММММ.РРРР.НННННН.ТТТ,
де
МММММММММ - дев'ятизначний код структурного підрозділу митного органу, у якому проводиться митне оформлення, згідно з Класифікатором митних органів та їх структурних підрозділів, спеціалізованих митних установ та організацій (v0335342-06) ;
РРРР - чотири цифри року;
НННННН - шестизначний реєстраційний номер ВМД/ДКД;
ТТТ - тризначний номер товару за ВМД/ДКД.
Порядковий номер ПТП повинен мати наступну структуру
ААААА.ВВВВ.ССССССССС.ТТТ,
де
ААААА - п'ятизначний порядковий номер ПТП;
ВВВВ - чотири цифри року;
ССССССССС - дев'ятизначний код структурного підрозділу митного органу, у якому проводиться митне оформлення, згідно з Класифікатором митних органів та їх структурних підрозділів, спеціалізованих митних установ та організацій (v0335342-06) ;
ТТТ - тризначний номер товару за ПТП.
Будь-які інші символи або слова не повинні використовуватися. У якості розподільника повинен використовуватися символ "." (крапка).
Починаючи з 09.12.2009 електронні копії ВМД та ДКД, у яких графа 44 заповнена з порушенням вимог цього листа, до ЄАІС Держмитслужби прийматися не будуть.
Заступник Голови Служби
О.В.Мухін
WEB MD Office "НПО Поверхность",
www.master-d.com.ua