УВАГА! ДОКУМЕНТ ВТРАЧАЄ ЧИННІСТЬ.
ДЕРЖАВНА КОМІСІЯ З ЦІННИХ ПАПЕРІВ ТА ФОНДОВОГО РИНКУ
Р І Ш Е Н Н Я
N 192 від 22.12.98
м.Київ
Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
3 лютого 1999 р.
за N 62/3355
( Рішення втратило чинність на підставі Рішення Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку N 1422 (z1187-09) від 19.11.2009 )

Про встановлення максимального розміру тарифів на послуги реєстраторів

На виконання доручення Кабінету Міністрів України від 31.12.97 N 26426/1 щодо плану-графіка підготовки нормативних документів відповідно до Закону України "Про Національну депозитарну систему та особливості електронного обігу цінних паперів в Україні" (710/97-ВР) Державна комісія з цінних паперів та фондового ринку ВИРІШИЛА:
1. Затвердити Максимальний розмір тарифів на послуги реєстраторів щодо внесення змін до реєстру в зв'язку зі знерухомленням цінних паперів (додаток 1).
2. З метою здійснення моніторингу термін дії цього тарифу встановити на період 3 (три) місяці з моменту набрання чинності цим рішенням.
3. Управлінню нагляду за інфраструктурою ринку цінних паперів, для здійснення моніторингу ринку реєстраторських послуг, внести необхідні зміни до квартальної звітності реєстраторів.
4. Прес-центру опублікувати це рішення і зазначені тарифи відповідно до чинного законодавства.
5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на члена Комісії В.Івченка.
Голова Комісії
О.Мозговий
Протокол засідання Комісії
від 22 грудня 1998 р. N 63

Додаток 1
до рішення Державної комісії з цінних
паперів та фондового  ринку  22.12.98
N 192

Максимальний розмір тарифів на послуги реєстраторів щодо внесення змін до реєстру в зв'язку зі знерухомленням цінних паперів

( Термін дії тарифу встановлено на період до 15 травня 1999року )
Вид послуги Максимальний розмір тарифу у відсотках
Відкриття особового рахунку та/або внесення записів про рух цінних паперів відносно рахунку номінального утримувача (з рахунку власника, з рахунку іншого номінального утримувача, на рахунок власника, на рахунок іншого номінального утримувача) з оформленням та видачею сертифіката (свідоцтва про знерухомлення цінних паперів, тимчасового свідоцтва) з видачею виписки про стан особового рахунку за наслідками операції безпосередньо у реєстроутримувача, з проведенням усіх інших дій при здійсненні такої операції, які вимагаються Положенням про порядок ведення реєстрів власників іменних цінних паперів, затвердженим рішенням Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку від 26.05.98 N 60. 0,5 відсотка від номінальної вартості пакета, але не дорожче 10 грн.