НАЦІОНАЛЬНА КОМІСІЯ З ПИТАНЬ РЕГУЛЮВАННЯ ЗВ'ЯЗКУ УКРАЇНИ
Р І Ш Е Н Н Я
10.12.2009 N 1790

Про схвалення Змін до Ліцензійних умов здійснення діяльності у сфері телекомунікацій з надання послуг рухомого (мобільного) телефонного зв'язку з правом технічного обслуговування та експлуатації телекомунікаційних мереж і надання в користування каналів електрозв'язку

Відповідно до статей 18, 44 Закону України "Про телекомунікації" (1280-15) Національна комісія з питань регулювання зв'язку України ВИРІШИЛА:
1. Схвалити Зміни до п. 4.1.31 Ліцензійних умов здійснення діяльності у сфері телекомунікацій з надання послуг рухомого (мобільного) телефонного зв'язку з правом технічного обслуговування та експлуатації телекомунікаційних мереж і надання в користування каналів електрозв'язку, затверджених рішенням НКРЗ від 26.01.2006 р. N 179 (z0145-06) , наступного змісту:
слова "узагальнена база даних кодів" замінити на слова "білий список узагальненої бази даних кодів" у відповідних відмінках.
2. Доручити Департаменту ліцензування та радіочастот разом з Юридичним управлінням направити рішення на погодження до заінтересованих органів державної влади.
3. Управлінню організаційно-аналітичного забезпечення діяльності оприлюднити рішення на веб-сайті НКРЗ та в офіційному бюлетені НКРЗ.
Голова
С.Колобов