У К А З
ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ

Про забезпечення членства України у Раді керуючих Міжнародного агентства з атомної енергії

З метою забезпечення членства України у Раді керуючих Міжнародного агентства з атомної енергії у 2009-2011 роках постановляю:
1. Призначити МИКОЛАЙЧУК Олену Анатоліївну - Голову Державного комітету ядерного регулювання України - Представником України у Раді керуючих Міжнародного агентства з атомної енергії у 2009-2011 роках.
2. Утворити делегацію України для участі у засіданнях Ради керуючих Міжнародного агентства з атомної енергії у 2009-2011 роках у такому складі:
МИКОЛАЙЧУК Олена Анатоліївна - Голова Державного комітету ядерного регулювання України, глава делегації
ЄЛЬЧЕНКО Володимир Юрійович - Постійний представник України при міжнародних організаціях у Відні, заступник глави делегації
ПАВЛУША Сергій Миколайович - заступник Міністра палива та енергетики України, заступник глави делегації
ПОКОТИЛО Василь Іванович - радник-посланник Постійного представництва України при міжнародних організаціях у Відні
СУЛТАНСЬКИЙ Павло Олександрович - директор Департаменту економічного співробітництва Міністерства закордонних справ України.
Дозволити главі делегації в установленому порядку залучати до участі в її роботі працівників центральних і місцевих органів виконавчої влади, підприємств, установ та організацій (за погодженням з їх керівниками).
3. Міністерству закордонних справ України затверджувати вказівки делегації України на засідання Ради керуючих Міжнародного агентства з атомної енергії у 2009-2011 роках.
4. Кабінету Міністрів України вирішувати в установленому порядку питання щодо фінансового забезпечення участі у засіданнях Ради керуючих Міжнародного агентства з атомної енергії у 2009-2011 роках Представника України у Раді керуючих Міжнародного агентства з атомної енергії та делегації України.
Президент України
В.ЮЩЕНКО
м. Київ, 18 грудня 2009 року
N 1075/2009