НАЦІОНАЛЬНА КОМІСІЯ РЕГУЛЮВАННЯ ЕЛЕКТРОЕНЕРГЕТИКИ УКРАЇНИ
П О С Т А Н О В А
13.01.2010 N 5

Про збір у вигляді цільової надбавки до діючого тарифу на електричну та теплову енергію на 2010 рік

Відповідно до Закону України "Про систему оподаткування" (1251-12) , постанови Кабінету Міністрів України від 24.12.2003 N 2002 (2002-2003-п) "Про затвердження Механізму справляння збору у вигляді цільової надбавки до діючого тарифу на електричну і теплову енергію" Національна комісія регулювання електроенергетики України ПОСТАНОВЛЯЄ:
1. Установити на 2010 рік для виробників електричної енергії, які мають ліцензію на право здійснення підприємницької діяльності з виробництва електричної енергії, розмір збору у вигляді цільової надбавки до діючого тарифу на електричну енергію - 22,61 грн/МВт.год (цільова надбавка застосовується до тарифу на електричну енергію, що продається поза Оптовим ринком електричної енергії України).
2. До двадцятого числа місяця, наступного за розрахунковим, виробникам електричної енергії, визначеним пунктом 1 цієї постанови, надавати НКРЕ інформацію щодо обсягів електричної енергії власного виробітку, проданої поза Оптовим ринком електричної енергії України, та сум коштів, перерахованих на рахунки, відкриті у відповідних управліннях Державного казначейства.
Голова Комісії
В.Кальченко