МІНІСТЕРСТВО АГРАРНОЇ ПОЛІТИКИ УКРАЇНИ
Н А К А З
25.11.2009 N 833

Про створення відокремленого структурного підрозділу Білоцерківського національного аграрного університету

Керуючись законами України "Про освіту" (1060-12) , "Про вищу освіту" (2984-14) , "Про управління об'єктами державної власності" (185-16) , та Указом Президента України "Про забезпечення дальшого розвитку вищої освіти в Україні" (857/2008) , НАКАЗУЮ:
1. Реорганізувати шляхом приєднання до Білоцерківського національного аграрного університету Маслівський державний аграрний технікум ім. П.Х.Гаркавого як відокремлений структурний підрозділ з окремими правами юридичної особи і надалі іменувати його Маслівський державний аграрний технікум ім. П.Х Гаркавого Білоцерківського національного аграрного університету.
2. Встановити, що Білоцерківський національний аграрний університет є правонаступником майнових прав та обов'язків реорганізованого Маслівського державного аграрного технікуму ім. П.Х.Гаркавого.
3. Затвердити склад комісії з реорганізації Маслівського державного аграрного технікуму ім. П.Х.Гаркавого згідно з додатком.
4. Голові комісії Чистяковій К.О.:
4.1. Організувати розміщення в офіційному друкованому засобі масової інформації оголошення про припинення діяльності юридичної особи - Маслівського державного аграрного технікуму ім. П.Х.Гаркавого.
4.2. Здійснити інвентаризацію майна, яке знаходиться на балансі Маслівського державного аграрного технікуму ім. П.Х.Гаркавого., та передачу на баланс Білоцерківського національного аграрного університету майнових прав та обов'язків вказаного навчального закладу станом на 1 січня 2010 року згідно з передавальним актом.
4.3. Вивільнення працівників, у зв'язку з реорганізацією Маслівського державного аграрного технікуму ім. П.Х.Гаркавого, провести у відповідності до законодавства та спільно з адміністрацією Білоцерківського національного аграрного університету вжити заходи щодо працевлаштування працівників у встановленому законом порядку.
4.4. Матеріали з реорганізації Маслівського державного аграрного технікуму ім. П.Х.Гаркавого (акт приймання-передачі станом на 1 січня 2010 року, звіт про роботу комісії, рішення органів статистики про виключення цього навчального закладу з Єдиного державного реєстру підприємств та організацій) подати на затвердження Мінагрополітики України та в установленому порядку здати на збереження в архів міністерства.
5. Департаменту з контролю апарату та роботи з персоналом (Сусліков О.В.) після реорганізації технікуму розірвати контракт та звільнити з посади директора Маслівського державного аграрного технікуму ім. П.Х.Гаркавого.
6. Ректору Білоцерківського національного аграрного університету Даниленку А.С.:
6.1. У місячний термін після завершення реорганізації технікуму подати на затвердження міністерству проект відповідних змін до статуту Білоцерківського національного аграрного університету та забезпечити їх державну реєстрацію.
6.2. Розробити та затвердити в установленому порядку положення про структурний підрозділ та призначити директора структурного підрозділу.
6.3. Укомплектувати новоутворений технікум педагогічними та іншими працівниками, включаючи переведення із реорганізованого навчального закладу, здійснити заходи щодо зміцнення навчально-матеріальної бази і забезпечення навчального процесу.
6.4. Прийняти станом на 1 січня 2010 року контингент студентів реорганізованого технікуму.
7. Департаменту аграрної освіти, науки та дорадництва (Іщенко Т.Д.), Департаменту фінансів (Зуб Г.І.) забезпечити фінансування підготовки кадрів у Білоцерківському національному аграрному університеті та його новоствореного структурного підрозділу за рахунок коштів державного бюджету.
8. Департаменту фінансів, Департаменту аграрної освіти, науки та дорадництва, Департаменту економіки та управління державною власністю (Куць О.І.) врахувати зміни, пов'язані з цим наказом, при розробці планів економічного і соціального розвитку та фінансових планів міністерства, а також внести відповідні зміни до переліку державних підприємств, установ і організацій, що входять до сфери управління Мінагрополітики України.
9. Контроль за виконанням наказу покласти на заступника Міністра Гадзало Я.М.
Міністр
Ю.Ф.Мельник

Додаток
до наказу Мінагрополітики
25.11.2009  N 833

СКЛАД

комісії з реорганізації Маслівського державного аграрного технікуму ім. П.Х.Гаркавого

Чистякова Катерина Олегівна головний спеціаліст відділу вищих навчальних закладів 3-4 рівнів акредитації та післядипломної освіти Департаменту аграрної освіти, науки та дорадництва Мінагрополітики України, голова комісії
Даниленко Анатолій Степанович ректор Білоцерківського національного аграрногоуніверситету, заступник голови
Долинюк Галина Василівна директор Маслівського державного аграрного технікуму ім. П.Х.Гаркавого, заступник голови
Члени комісії:
Дєдович Олеся Петрівна головний бухгалтер Маслівського державного аграрного технікуму ім. П.Х.Гаркавого
Карпенко Анатолій Миколайович проректор з адміністративно-господарської частини Білоцерківського національного аграрного університету
Лазоренко Михайло Григорович завідувач адміністративно-господарської частини Маслівського державного аграрного технікуму ім. П.Х.Гаркавого
Лозіцький Андрій Антонович головний бухгалтер Білоцерківського національного аграрного університету
Малицька Зінаїда Василівна начальник відділу кадрів Білоцерківського національного аграрного університету
Новак Віталій Петрович перший проректор Білоцерківського національного аграрного університету
Полупан Володимир Михайлович провідний спеціаліст відділу управління державним майном Департаменту економіки та управління державною власністю Мінагрополітики України
Скуратівська Тетяна Миколаївна юрист Маслівського державного аграрного технікуму ім. П.Х.Гаркавого
Яцюк Ярослав Федорович начальник юридичного відділу Білоцерківського національного аграрного університету