СЛУЖБА БЕЗПЕКИ УКРАЇНИ
Н А К А З
25.12.2009 N 858
Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
25 січня 2010 р.
за N 76/17371

Про затвердження Переліку посад офіцерського складу у Службі безпеки України, призначення на які є підставою для зарахування військовослужбовцям до вислуги років для призначення пенсії часу роботи в державних органах у разі переходу на військову службу в Службу безпеки України

Відповідно до статті 10 Закону України "Про Службу безпеки України" (2229-12) , пункту "и" частини першої статті 17 Закону України "Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби, та деяких інших осіб" (2262-12) НАКАЗУЮ:
1. Затвердити Перелік посад офіцерського складу у Службі безпеки України, призначення на які є підставою для зарахування військовослужбовцям до вислуги років для призначення пенсії часу роботи в державних органах у разі переходу на військову службу в Службу безпеки України, що додається.
2. Начальнику Управління роботи з особовим складом забезпечити подання цього наказу на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України.
3. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.
4. З цим наказом ознайомити особовий склад Служби безпеки України.
Голова Служби
В.Наливайченко

ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Служби безпеки України
25.12.2009  N 858
Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
25 січня 2010 р.
за N 76/17371

ПЕРЕЛІК

посад офіцерського складу у Службі безпеки України, призначення на які є підставою для зарахування військовослужбовцям до вислуги років для призначення пенсії часу роботи в державних органах у разі переходу на військову службу в Службу безпеки України

1. Голова Служби безпеки України.
2. Перший заступник Голови Служби безпеки України.
3. Заступник Голови Служби безпеки України.
4. Начальник департаменту Служби безпеки України (підрозділу зі статусом департаменту).
5. Начальник управління Служби безпеки України (головного управління, підрозділу зі статусом управління), який призначений на посаду Президентом України.
6. Керівник Антитерористичного центру при Службі безпеки України.
7. Ректор Національної академії Служби безпеки України.
Начальник Управління роботи
з особовим складом СБ України
М.Погребицький