МІНІСТЕРСТВО ПАЛИВА ТА ЕНЕРГЕТИКИ УКРАЇНИ
Н А К А З
12.04.2006 N 118

Про заходи щодо прискорення ліквідації державного підприємства "Інтергазбуд"

Відповідно до Цивільного кодексу України (435-15) , Господарського кодексу України (436-15) , Декрету Кабінету Міністрів України від 15 грудня 1992 року N 8-92 (8-92) "Про управління майном, що є у загальнодержавній власності" та з метою прискорення ліквідації державного підприємства "Інтергазбуд" НАКАЗУЮ:
1. Скасувати наказ Мінпаливенерго від 20 жовтня 2004 року N 656 (v0656558-04) "Про ліквідацію державного підприємства "Інтергазбуд".
2. Голові ліквідаційної комісії державного підприємства "Інтергазбуд" Куцеконю Олександру Івановичу у 5-денний термін передати, а Бєлову Олексію Олександровичу прийняти печатку, штампи, звіт про здійснені дії, заходи щодо ліквідації підприємства та всю документацію державного підприємства "Інтергазбуд", а також усі документи та матеріали щодо ліквідації державного підприємства "Інтергазбуд", що оформити відповідними актами приймання-передачі.
3. Звільнити Куцеконя О.І. від виконання обов'язків голови ліквідаційної комісії державного підприємства "Інтергазбуд".
4. Призначити головою ліквідаційної комісії державного підприємства "Інтергазбуд" Бєлова О.О. за його згодою.
5. Голові ліквідаційної комісії Бєлову О.О.:
5.1. Переглянути склад ліквідаційної комісії та повідомити Мінпаливенерго про її персональний склад.
5.2. У місячний термін надати Мінпаливенерго звіт про здійснені раніше дії та заходи щодо ліквідації підприємства та план заходів щодо завершення процесу ліквідації державного підприємства "Інтергазбуд". У термін до 1 грудня 2006 року завершити виконання заходів з ліквідації підприємства, передбачених законодавством.
5.3. Скласти ліквідаційний баланс та з висновками комісії подати його Міністерству палива та енергетики України на затвердження.
5.4. Інформацію про виключення державного підприємства "Інтергазбуд" з Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України надати Департаменту майнових відносин та реформування власності Мінпаливенерго.
6. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра палива та енергетики України Ясюка В.М.
Міністр
І.Плачков