УВАГА! ДОКУМЕНТ ВТРАЧАЄ ЧИННІСТЬ.
МІНІСТЕРСТВО ПАЛИВА ТА ЕНЕРГЕТИКИ УКРАЇНИ
Н А К А З
12.12.2006 N 485
( Наказ скасовано на підставі Наказу Міністерства палива та енергетики N 538 (v0538558-06) від 29.12.2006 )

Про передачу госпрозрахункового підрозділу "Науково-інженерний енергосервісний центр"

Відповідно до Господарського кодексу України (436-15) , Цивільного кодексу України (435-15) , Закону України "Про управління об'єктами державної власності" (185-16) , постанови Кабінету Міністрів України від 21.09.98 N 1482 (1482-98-п) "Про передачу об'єктів права державної та комунальної власності", на виконання п. 5 наказу Мінпаливенерго від 02.10.2006 N 361 "Про організацію робіт із стандартизації в Мінпаливенерго" НАКАЗУЮ:
1. Виділити госпрозрахунковий підрозділ (ГП) "Науково-інженерний енергосервісний центр" із складу Державного підприємства "Український науково-дослідний, проектно-вишукувальний та конструкторсько-технологічний інститут "Укрсільенергопроект" (ДП "Укрсільенергопроект") та включити його до складу державного підприємства "Об'єднання енергетичних підприємств "Галузевий резервно-інвестиційний фонд розвитку енергетики" (ДП "ОЕП "ГРІФРЕ").
2. Директору ДП "Укрсільенергопроект" Ляху Володимиру Васильовичу:
2.1. У термін до 25 грудня 2006 року провести повну інвентаризацію основних засобів, нематеріальних активів, товарно-матеріальних цінностей, грошових коштів і документів та розрахунків ГП "Науково-інженерний енергосервісний центр" станом на 30 листопада 2006 року; відповідно до чинного законодавства України забезпечити складання акта приймання-передачі майна, розподільчого балансу та подання їх до 1 січня 2007 року Мінпаливенерго на затвердження.
2.2. У встановленому порядку попередити працівників ДП "Укрсільенергопроект" та ГП "Науково-інженерний енергосервісний центр" про передачу підрозділу, забезпечити дотримання соціально-правових гарантій працівників підприємства у порядку та на умовах, визначених чинним законодавством.
2.3. Вжити інших заходів, пов'язаних з передачею підрозділу відповідно до чинного законодавства України.
3. Директору ДП "ОЕП "ГРІФРЕ" Сові Костянтину Володимировичу:
3.1. Прийняти на баланс підприємства майно, активи та пасиви ГП "Науково-інженерний енергосервісний центр" за актом приймання-передачі на підставі розподільного балансу, скласти зведений баланс і подати його Мінпаливенерго на затвердження.
3.2. Вжити інших заходів, пов'язаних з приєднанням ГП "Науково-інженерний енергосервісний центр" до ДП "ОЕП "ГРІФРЕ".
4. Установити, що ДП "ОЕП "ГРІФРЕ" є правонаступником усіх прав та обов'язків ДП "Укрсільенергопроект", пов'язаних з діяльністю ГП "Науково-інженерний енергосервісний центр", згідно з розподільчим балансом.
5. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра Шеберстова О.М.
Міністр
Ю.Бойко