УВАГА! ДОКУМЕНТ ВТРАЧАЄ ЧИННІСТЬ.
ДЕРЖАВНИЙ КОМІТЕТ УКРАЇНИ З ПИТАНЬ
РЕГУЛЯТОРНОЇ ПОЛІТИКИ ТА ПІДПРИЄМНИЦТВА
МІНІСТЕРСТВО УКРАЇНИ З ПИТАНЬ НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ
ТА У СПРАВАХ ЗАХИСТУ НАСЕЛЕННЯ ВІД НАСЛІДКІВ
ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ КАТАСТРОФИ
Н А К А З
30.07.2007 N 104/516
Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
7 серпня 2007 р.
за N 904/14171
( Наказ втратив чинність на підставі Наказу Державного комітету України з питань регуляторної політики та підприємництва N 216/885 (z0062-10) від 25.12.2009 )

Про внесення змін до Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з проектування, монтажу, технічного обслуговування засобів протипожежного захисту та систем опалення, оцінки протипожежного стану об'єктів та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з проведення випробувань на пожежну небезпеку речовин, матеріалів, будівельних конструкцій, виробів і обладнання, а також пожежної техніки, пожежно-технічного озброєння, продукції протипожежного призначення на відповідність встановленим вимогам

Відповідно до статті 8 Закону України "Про ліцензування певних видів господарської діяльності" (1775-14) та Положення про Державну пожежну охорону, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 26 липня 1994 року N 508 (508-94-п) , НАКАЗУЄМО:
1. Абзац десятий пункту 1.5 Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з проектування, монтажу, технічного обслуговування засобів протипожежного захисту та систем опалення, оцінки протипожежного стану об'єктів, затверджених спільним наказом Державного комітету України з питань регуляторної політики та підприємництва і Міністерством України з питань надзвичайних ситуацій від 01.09.2004 N 99/33 (z1144-04) і зареєстрованих в Міністерстві юстиції України 13 вересня 2004 року за N 1144/9743, викласти в новій редакції:
"територіальні органи ліцензування діяльності протипожежного призначення - територіальні органи державного пожежного нагляду в Автономній Республіці Крим, областях, містах Києві та Севастополі".
2. Абзац восьмий пункту 1.5 Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з проведення випробувань на пожежну небезпеку речовин, матеріалів, будівельних конструкцій, виробів і обладнання, а також пожежної техніки, пожежно-технічного озброєння, продукції протипожежного призначення на відповідність встановленим вимогам (z1145-04) , затверджених спільним наказом Державного комітету України з питань регуляторної політики та підприємництва і Міністерства України з питань надзвичайних ситуацій від 01.09.2004 N 99/33 (z1144-04) , і зареєстрованих в Міністерстві юстиції України 13 вересня 2004 року за N 1145/9744, викласти в новій редакції:
"територіальні органи ліцензування діяльності протипожежного призначення - територіальні органи державного пожежного нагляду в Автономній Республіці Крим, областях, містах Києві та Севастополі".
3. Управлінню ліцензування Державного комітету України з питань регуляторної політики та підприємництва (Іванченко О.Б.) та Державному департаменту пожежної безпеки (Андрієнко В.М.) подати цей наказ на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України в установленому порядку.
4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на виконуючого обов'язки Голови Державного комітету України з питань регуляторної політики та підприємництва Ващенка К.О. і заступника Міністра з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи Романченка В.О.
В.о. Голови Державного комітету
України з питань регуляторної
політики та підприємництва
Міністр України з питань
надзвичайних ситуацій та у
справах захисту населення від
наслідків Чорнобильської
катастрофи
ПОГОДЖЕНО:   
Заступник Міністра регіонального
розвитку та будівництва України  
Голова Антимонопольного
комітету України 
Заступник Голови Державного
комітету України з питань
технічного регулювання та
споживчої політики 
Перший заступник Голови
Держгірпромнагляду 
Заступник Міністра праці та
соціальної політики України 
К.Ващенко
Н.Шуфрич
А.В.Беркута
О.О.Костусєв
С.Т.Черепков
Г.М.Суслов
М.Солдатенко