Протокол

про додаткові заходи щодо виконання угод з Чорноморського флоту від 28 травня 1997 року (укр/рос)

Дата підписання:
Дата набрання чинності для України:
28.05.1997
28.05.1997
У зв'язку з підписанням Угоди між Україною і Російською Федерацією про параметри поділу Чорноморського флоту від 28 травня 1997 року (643_075) , Угоди між Україною і Російською Федерацією про статус та умови перебування Чорноморського флоту Російської Федерації на території України від 28 травня 1997 року (643_076) , а також Угоди між Урядом України і Урядом Російської Федерації про взаємні розрахунки, пов'язані з поділом Чорноморського флоту та перебуванням Чорноморського флоту Російської Федерації на території України (643_077) , Уряди України і Російської Федерації домовились про таке:
1. Причали N N 4, 5, 6 в м. Феодосії, згадані в Додатку N 3 до Угоди про параметри поділу Чорноморського флоту (643_075) , використовуватимуться Феодосійським морським торговельним портом за погодженням з начальником 31 Випробувального центру. Можливість такого використання цих причалів надаватиметься, коли вони не будуть зайняті для виконання завдань, пов'язаних з проведенням планових заходів частинами Чорноморського флоту Російської Федерації.
2. Карти N 1 і 2, згадані в Статті 2 Угоди про взаємні розрахунки, пов'язані з поділом Чорноморського флоту та перебуванням Чорноморського флоту Російської Федерації на території України (643_077) , будуть підготовлені в тижневий строк. Вони будуть погоджені з держадміністраціями м. Севастополя і м. Феодосії і підписані командувачами Військово-Морськими Силами України і Чорноморським флотом Російської Федерації.
Цей Протокол набуває чинності з дати його підписання.
Вчинено в м. Києві 28 травня 1997 року у двох примірниках, кожний українською та російською мовами, при цьому обидва тексти мають однакову силу.
 За Уряд                                      За Уряд
 України                                      Російської Федерації
 (підпис)                                     (підпис)

Протокол

о дополнительных мероприятиях выполнения соглашений по Чорноморскому флоту от 28 мая 1997 г.

В связи с подписанием Соглашения между Российской Федерацией и Украиной о параметрах раздела Черноморского флота от 28 мая 1997 г. (643_075) . Соглашения между Российской Федерацией и Украиной о статусе и условиях пребывания Черноморского флота Российской Федерации на территории Украины от 28 мая 1997 г. (643_076) , а также Соглашения между Правительством Российской Федерации и Правительством Украины о взаиморасчетах, связанных с разделом Черноморского флота и пребыванием Черноморского флота Российской Федерации на территории Украины (643_077) , Правительства Российской Федерации и Украины договорились о следующем:
1. Причалы N 4, 5, 6 в г. Феодосии, упомянутые в Приложении N 3* к Соглашению о параметрах раздела Черноморского флота (643_075) , будут использоваться Феодосийским морским торговым портом по согласованию с начальником 31-го Испытательного центра. Возможность такого использования данных причалов будет предоставляться, когда они не будут заняты для выполнения задач, связанных с проведением плановых мероприятий частями Черноморского флота Российской Федерации.
2. Карты N 1 и 2*, упомянутые в статье 2 Соглашения о взаиморасчетах, связанных с разделом Черноморского флота и пребыванием Черноморского флота Российской Федерации на территории Украины (643_077) , будут подготовлены в недельный срок. Они будут согласованы с госадминистрациями г. Севастополя и г. Феодосии и подписаны командующими Черноморским флотом Российской Федерации и Военно-Морскими Силами Украины.
Настоящий Протокол вступает в силу с даты его подписания.
_______________
* Здесь не публикуется.
Совершено в Киеве 28 мая 1997 г. в двух экземплярах, каждый на русском и украинском языках, причем оба текста имеют одинаковую силу.
За Правительство
Российской Федерации
В. Черномырдин
За Правительство
Украины
П. Лазаренко
"Дипломатический вестник", N 8 Август 1997 г.
МИД Российской Федерации