МІНІСТЕРСТВО ПАЛИВА ТА ЕНЕРГЕТИКИ УКРАЇНИ
Н А К А З
21.01.2004 N 31

Про припинення діяльності структурного підрозділу державного підприємства "Луганськвуглебудреструктуризація" шахтодільниці "Садовий"

Відповідно до законів України "Про оренду державного та комунального майна" (2269-12) , "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" (2343-12) , на підставі договору оренди державного майна структурного підрозділу цілісного майнового комплексу (шахтодільниці "Садовий") державного підприємства (ДП) "Луганськвуглебудреструктуризація" від 27 березня 2002 року N 001285/09, укладеного між товариством з обмеженою відповідальністю фірма "Олвін-Трейд" (далі - ТОВ фірма "Олвін-Трейд") та регіональним відділенням Фонду державного майна України по Луганській області за згодою Мінпаливенерго України (лист від 21.03.2002 N 03/12-785) та за погодженням з арбітражним керуючим "ДП "Луганськвуглебудреструктуризація", НАКАЗУЮ:
1. Реорганізувати ДП "Луганськвуглебудреструктуризація" шляхом виділення з цілісного майнового комплексу даного державного підприємства його структурного підрозділу - шахтодільниці "Садовий".
2. Припинити діяльність структурного підрозділу - шахтодільниці "Садовий" (юридична адреса: 94546, Луганська область, м. Красний Луч, м. Вахрушеве) шляхом приєднання до орендаря - ТОВ фірма "Олвін-Трейд" (юридична адреса: 94206, Луганська область, м. Алчевськ, проспект Металургів, 25-а).
3. Генеральному директору ДП "Луганськвуглебудреструктуризація" Терещенку О.І. забезпечити працевлаштування працівників шахтодільниці "Садовий" за переведенням в порядку та на умовах, передбачених чинним законодавством.
4. Установити, що ТОВ фірма "Олвін-Трейд" є правонаступником прав та обов'язків структурного підрозділу - шахтодільниці "Садовий" ДП "Луганськвуглебудреструктуризація", пов'язаних з його діяльністю, відповідно до чинного законодавства.
5. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра Корзуна А.В.
Міністр
С.Єрмілов