МІНІСТЕРСТВО ПАЛИВА ТА ЕНЕРГЕТИКИ УКРАЇНИ
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
16.02.2004 N 13-р

Про виконання рішення N 1.1 колегії Мінпаливенерго від 15.01.2004

На виконання пункту 12 протоколу від 02.02.2004 N 5 апаратної наради Міністерства палива та енергетики під головуванням першого заступника Міністра Тітенка С.М. щодо виконання рішення N 1.1 колегії Мінпаливенерго від 15 січня 2004 року з підготовки та супроводження визначених рішенням колегії законопроектів ЗОБОВ'ЯЗУЮ:
1. Першого заступника Міністра Тітенка С.М., Департамент економічного і фінансового регулювання ПЕК (Петриковця К.Я.), Управління бухгалтерського обліку і звітності (Лесик Л.С.), Департамент соціальнотрудових відносин (Держака В.В.), Юридичне управління (Єфіменко І.В.) підготувати в установленому порядку до 01.03.2004 проекти законодавчих актів:
1.1. Щодо внесення змін у додаток N 3 до Закону України "Про Державний бюджет України на 2004 рік" (1344-15) за бюджетною програмою "Компенсація недоотриманої за 1997-2002 роки державної підтримки вугледобувних підприємств (по частковому покриттю витрат із собівартості продукції та технічному переоснащенню), що спрямовується на погашення заборгованості по заробітній платі за минулі роки працівникам вугледобувних підприємств, що зайняті на підземних роботах";
1.2. Внесення змін до Закону України "Про податок з доходів фізичних осіб" (889-15) в частині збереження пільг в оподаткуванні доходів працівників, зайнятих на підземних роботах у вугільній, гірничодобувній та атомній промисловості;
1.3. Закон України про розстрочення сплати вугільними підприємствами обов'язкових платежів, що здійснюються одночасно з виплатою заробітної плати із сум невиплаченої заробітної плати, нарахованої до 2004 року, та встановлення першочерговості виплат заробітної плати і прирівняних до неї виплат на підприємствах вугільної промисловості, які мають заборгованість з виплат заробітної плати, до її повного погашення.
2. Першого заступника Міністра Тітенка С.М., Департамент економічного і фінансового регулювання ПЕК (Петриковця К.Я.), Департамент майнових відносин (Малого І.А.), Департамент соціально-трудових відносин (Держака В.В.), Юридичне управління (Єфіменко І.В.) розробити та подати в установленому порядку до 01.03.2004 проект Закону України "Про внесення змін до Закону України "Про Державний бюджет України на 2004 рік", що передбачає, починаючи з 01.01.2004, спрямування всіх коштів, отриманих від приватизації (оренди) вугледобувних (вуглепереробних) підприємств, на погашення боргів із заробітної плати та прирівняних до неї виплат на підприємствах вугільної промисловості.
3. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника Міністра Тітенка С.М.
Перший заступник Міністра
Ю.Ященко