МІНІСТЕРСТВО ПАЛИВА ТА ЕНЕРГЕТИКИ УКРАЇНИ
 
Н А К А З
 
05.03.2004 N 135
 
 

Про затвердження галузевого нормативного документа "Інструкція з експлуатації елегазових вимикачів"

 
З метою узагальнення досвіду монтажу, налагодження та експлуатації елегазових вимикачів, визначення порядку і обсягів робіт щодо проведення їх технічного обслуговування, капітального ремонту, аварійно-відновлювальних робіт та приймання в експлуатацію розроблено галузевий нормативний документ "Інструкція з експлуатації елегазових вимикачів" (далі - Інструкція).
 
Для впровадження галузевого нормативного документа на підприємствах електроенергетичної галузі НАКАЗУЮ:
 
1. Затвердити і ввести в дію галузевий нормативний документ "Інструкція з експлуатації елегазових вимикачів", який набирає чинності через 30 днів з дати видання цього наказу.
 
2. Госпрозрахунковому підрозділу "Науково-інженерний енергосервісний центр" інституту "Укрсільенергопроект" (Білоусову) внести Інструкцію до реєстру і комп'ютерного банку даних чинних галузевих нормативних документів Мінпаливенерго.
 
3. Енергетичним компаніям і підприємствам замовити Об'єднанню енергетичних підприємств "Галузевий резервно-інвестиційний фонд розвитку енергетики" (Хайдуровій) необхідну кількість примірників Інструкції і оплатити необхідні витрати на розроблення та тиражування.
 
4. Об'єднанню енергетичних підприємств "Галузевий резервноінвестиційний фонд розвитку енергетики" (Хайдуровій) забезпечити видання надходження необхідної кількості примірників Інструкції енергетичним компаніям та підприємствам відповідно до їх замовлень та фактичної оплати. Спільно з "Науково-інженерним енергосервісним центром" організувати облік розісланих примірників.
 
Термін - 30 днів з дати видання цього наказу.
 
5. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра Чеха С.М.
 
Міністр С.Єрмілов