МІНІСТЕРСТВО ПАЛИВА ТА ЕНЕРГЕТИКИ УКРАЇНИ
Н А К А З
02.02.2004 N 65

Про реорганізацію виробничого об'єднання шахтної геології та технічного буріння "Укрвуглегеологія"

Відповідно до Господарського кодексу України (436-15) , Декрету Кабінету Міністрів Україні від 15 грудня 1992 року N 8-92 (8-92) "Про управління майном, що є у загальнодержавній власності", з метою підвищення ефективності використання державного майна, створення більш сприятливих умов для надання послуг з відпочинку та оздоровлення працівників паливно-енергетичного комплексу НАКАЗУЮ:
1. Реорганізувати виробниче об'єднання шахтної геології та технічного буріння (ВО) "Укрвуглегеологія" шляхом виділення з його складу структурної одиниці (філії) - пансіонату "ізумруд" та створити на її базі державне підприємство (ДП) "Пансіонат "Ізумруд" (юридична адреса: 99805, м. Севастополь, Балаклавський район, п/в Орлине).
2. Виконання обов'язків директора ДП "Пансіонат "Ізумруд" покласти на Горчевича А.Ф. до укладання контракту з керівником підприємства в установленому порядку.
3. В.о. директора ДП "Пансіонат "Ізумруд" Горчевичу А.Ф.:
3.1. Забезпечити в установленому порядку проведення на конкурсних засадах незалежної оцінки майна пансіонату "Ізумруд", необхідної для визначення розміру статутного фонду новостворюваного державного підприємства, підготувати акт оцінки майна з урахуванням рецензії до експертного висновку та подати його Мінпаливенерго на затвердження.
3.2. Підготувати проект статуту ДП "Пансіонат "Ізумруд" та подати його разом з актом оцінки майна Мінпаливенерго на затвердження.
3.3. У встановленому законодавством порядку та терміни подати органам державної реєстрації затверджені Мінпаливенерго статут ДП "Пансіонат "Ізумруд", розподільчий баланс та інші документи, необхідні для здійснення державної реєстрації державного підприємства.
4. Установити дату інвентаризації та дату оцінки майна пансіонату "Ізумруд" - 29 лютого 2004 року.
5. Генеральному директору ВО "Укрвуглегеологія" Настуєву Ю.М., в.о. директора ДП "Пансіонат "Ізумруд" Горчевичу А.Ф.:
5.1. Після затвердження акта оцінки майна та формування статутного фонду ДП "Пансіонат "Ізумруд" в установленому чинним законодавством порядку скласти розподільчий баланс та подати його Мінпаливенерго на затвердження.
5.2. Оформити передачу майна пансіонату "Ізумруд" з балансу ВО "Укрвуглегеологія" на баланс ДП "Пансіонат "Ізумруд" відповідними актами приймання-передачі.
5.3. У встановленому порядку попередити працівників ВО "Укрвуглегеологія" про його реорганізацію.
5.4. Забезпечити дотримання соціально-правових гарантій працівників виробничого об'єднання, що реорганізується, у порядку та на умовах, визначених чинним законодавством.
6. Генеральному директору ВО "Укрвуглегеологія" Настуєву Ю.М.:
6.1. Підготувати проект змін до статуту виробничого об'єднання, пов'язаних з виданням цього наказу, та подати їх Мінпаливенерго на затвердження, після чого здійснити державну реєстрацію цих змін у порядку та термін, установлені чинним законодавством.
6.2. Вжити інших заходів, пов'язаних з реорганізацією виробничого об'єднання, відповідно до чинного законодавства.
7. Управлінню кадрової політики (Мамчій Л.М.) подати пропозиції щодо кандидатури на посаду директора ДП "Пансіонат "Ізумруд" і підготувати матеріали для укладання контракту з керівником підприємства в установленому порядку.
8. Установити, що ДП "Пансіонат "Ізумруд" є правонаступником майнових прав та обов'язків ВО "Укрвуглегеологія", пов'язаних з діяльністю його структурної одиниці (філії) - пансіонату "Ізумруд", згідно з розподільчим балансом.
9. Контроль за виконанням цього наказу покласти на першого заступника Міністра Тітенка С.М.
Міністр
С.Єрмілов