МІНІСТЕРСТВО ПАЛИВА ТА ЕНЕРГЕТИКИ УКРАЇНИ
Н А К А З
07.04.2004 N 181

Про припинення діяльності державного підприємства "Сніжнянське ремонтно-будівельне управління" шляхом реорганізації

Відповідно до Господарського кодексу України (436-15) , Декрету Кабінету Міністрів України від 15 грудня 1992 року N 8-92 (8-92) "Про управління майном, що є у загальнодержавній власності", Цивільного кодексу України (435-15) , на підставі рішення трудового колективу державного підприємства "Сніжнянське ремонтно-будівельне управління" (протокол зборів від 20.02.2004), враховуючи клопотання державного підприємства "Сніжнеантрацит" (лист від 24.02.2004 N 450/06-07), державного підприємства "Сніжнянське ремонтно-будівельне управління" (лист від 20.02.2004 N 176/11) НАКАЗУЮ:
1. Припинити діяльність державного підприємства (ДП) "Сніжнянське ремонтно-будівельне управління" (юридична адреса: 86500, Донецька область, м. Сніжне, вул. Горького, 2) шляхом його реорганізації: приєднання до державного підприємства (ДП) "Сніжнеантрацит" на правах відокремленого підрозділу.
Термін - три місяці.
2. Утворити комісію (далі - Комісія) з припинення діяльності ДП "Сніжнянське ремонтно-будівельне управління" у складі:
Нестеренко В.Я. - в.о. директора ДП "Сніжнянське ремонтно-будівельне управління", голова Комісії;
Члени Комісії:
Вощенко А.М. - в.о. головного бухгалтера ДП "Сніжнянське ремонтно-будівельне управління";
Кірієнко Н.П. - голова профкому ДП "Сніжнянське ремонтно-будівельне управління";
Колдунов Г.А. - головний бухгалтер ДП "Сніжнеантрацит";
Петрухіна О.М. - заступник Сніжнянського міського голови (за згодою).
3. Департаменту майнових відносин (Малий І.А.) у дводенний термін повідомити відповідні органи державної реєстрації про прийняте рішення щодо припинення діяльності ДП "Сніжнянське ремонтно-будівельне управління".
4. Взяти до уваги, що в. о. директора ДП "Сніжнянське ремонтно-будівельне управління" Нестеренка В.Я. буде звільнено із займаної посади згідно з п. 1 ст. 40 КЗпП України (322-08) .
5. Комісії (Нестеренко В.Я.):
5.1. У десятиденний термін в установленому порядку забезпечити опублікування в офіційних друкованих засобах масової інформації відповідні повідомлення про припинення діяльності ДП "Сніжнянське ремонтно-будівельне управління" та про порядок і строк заявлення кредиторами вимог до нього.
5.2. У встановленому законодавством порядку скласти передавальний баланс (акт) станом на 30 квітня 2004 року та разом з відповідними актами приймання-передачі майна подати його Мінпаливенерго на затвердження.
5.3. У встановленому порядку попередити працівників ДП "Сніжнянське ремонтно-будівельне управління" про його реорганізацію.
5.4. Забезпечити дотримання соціально-правових гарантій працівників державного підприємства, що реорганізується, у порядку та на умовах, визначених чинним законодавством.
5.5. У триденний термін з дати внесення запису до єдиного державного реєстру про припинення діяльності ДП "Сніжнянське ремонтно-будівельне управління" надати Департаменту майнових відносин Мінпаливенерго відповідні підтверджувальні документи, оформлені згідно з вимогами чинного законодавства.
5.6. Вжити інших заходів, пов'язаних з припиненням діяльності державного підприємства, відповідно до чинного законодавства.
6. Установити дату інвентаризації майна ДП "Сніжнянське ремонтно-будівельне управління" - 30 квітня 2004 року.
7. Установити, що ДП "Сніжнеантрацит" є правонаступником усіх майнових прав та обов'язків ДП "Сніжнянське ремонтно-будівельне управління".
8. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра Корзуна А.В.
Перший заступник Міністра
Ю.Ященко