МІНІСТЕРСТВО ПАЛИВА ТА ЕНЕРГЕТИКИ УКРАЇНИ
 
Н А К А З
 
22.03.2004 N 148
 
 

Про перетворення дочірнього підприємства "Управління комунальних котелень та теплових мереж відкритого акціонерного товариства державної холдингової компанії "Первомайськвугілля" у державне підприємство

 
Відповідно до Господарського кодексу України (436-15) , Декрету Кабінету Міністрів України від 15 грудня 1992 року N 8-92 (8-92) "Про управління майном, що є у загальнодержавній власності", враховуючи, що дочірнє підприємство "Управління комунальних котелень та теплових мереж відкритого акціонерного товариства державної холдингової компанії "Первомайськвугілля" засновано на державній власності, а також на підставі клопотання трудового колективу цього підприємства (протокол засідання конференції від 26.01.2004) та ДХК "Первомайськвугілля" (лист від 03.02.2004 N 01/1-2), з метою приведення статусу цього підприємства у відповідність із чинним законодавством та подальшої його передачі у комунальну власність територіальної громади м. Первомайськ НАКАЗУЮ:
 
1. Виділити зі складу відкритого акціонерного товариства державної холдингової компанії "Первомайськвугілля" дочірнє підприємство "Управління комунальних котелень та теплових мереж відкритого акціонерного товариства державної холдингової компанії "Первомайськвугілля" та перетворити його у державне підприємство (ДП) "Управління комунальних котелень та теплових мереж" (юридична адреса: 93200, Луганська область, м. Первомайськ, вул. Маяковського, 1).
 
2. Виконання обов'язків директора ДП "Управління комунальних котелень та теплових мереж" покласти на Матвєєва С.М., за його згодою, до укладання контракту з керівником підприємства в установленому порядку.
 
3. В.о. директора ДП "Управління комунальних котелень та теплових мереж" Матвєєву С.М.:
 
3.1. У тижневий термін підготувати проект статуту державного підприємства та подати його Мінпаливенерго на затвердження, після чого здійснити державну реєстрацію у порядку та термін, установлені чинним законодавством.
 
3.2. У встановленому порядку попередити працівників дочірнього підприємства про його реорганізацію.
 
3.3. Забезпечити дотримання соціально-правових гарантій працівників дочірнього підприємства "Управління комунальних котелень та теплових мереж відкритого акціонерного товариства державної холдингової компанії "Первомайськвугілля", що реорганізується, у порядку та на умовах, визначених чинним законодавством.
 
3.4. Вжити інших заходів, пов'язаних з реорганізацією дочірнього підприємства "Управління комунальних котелень та теплових мереж відкритого акціонерного товариства державної холдингової компанії "Первомайськвугілля", відповідно до чинного законодавства.
 
3.5. У триденний термін з дати внесення запису до єдиного державного реєстру про припинення діяльності дочірнього підприємства "Управління комунальних котелень та теплових мереж "ідкритого акціонерного товариства державної холдингової компанії "Первомайськвугілля" надати Департаменту майнових відносин Мінпаливенерго відповідний підтверджувальний документ, оформлений згідно з вимогами чинного законодавства.
 
4. Управлінню кадрової політики (Мамчій Л.М.) підготувати матеріали для укладання контракту з керівником ДП "Управління комунальних котелень та теплових мереж" в установленому порядку.
 
5. Установити, що ДП "Управління комунальних котелень та теплових мереж" є правонаступником усіх майнових прав та обов'язків дочірнього підприємства "Управління комунальних котелень та теплових мереж відкритого акціонерного товариства державної холдингової компанії "Первомайськвугілля".
 
6. Контроль за виконанням цього наказу покласти на першого заступника Міністра Тітенка С.М.
 
Перший заступник Міністра Ю.Ященко