МІНІСТЕРСТВО ПАЛИВА ТА ЕНЕРГЕТИКИ УКРАЇНИ
Н А К А З
19.01.2004 N 25

Про видання та розповсюдження Правил застосування системної протиаварійної автоматики запобігання та ліквідації небезпечного зниження частоти в енергосистемах

На виконання наказу Мінпаливенерго України від 01.12.2003 N 714 (z1177-03) "Про затвердження Правил застосування системної протиаварійної автоматики запобігання та ліквідації небезпечного зниження частоти в енергосистемах", зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 18.12.2003 за N 1177/8498, та згідно з Указом Президента України "Про державну реєстрацію нормативно-правових актів міністерств та інших органів виконавчої влади" від 3 жовтня 1992 року N 493/92 (493/92) НАКАЗУЮ:
1. Госпрозрахунковому підрозділу "Науково-інженерний енергосервісний центр" інституту "Укрсільенергопроект" (Білоусову) внести Правила застосування системної протиаварійної автоматики запобігання та ліквідації небезпечного зниження частоти в енергосистемах до реєстру і комп'ютерного банку даних чинних галузевих керівних документів Мінпаливенерго.
2. Енергетичним компаніям та підприємствам, що належать до сфери управління Мінпаливенерго, замовити об'єднанню енергетичних підприємств "Галузевий резервно-інвестиційний фонд розвитку енергетики" (Хайдуровій) необхідну кількість примірників Правил і оплатити витрати на їх розроблення та тиражування.
3. Об'єднанню енергетичних підприємств "Галузевий резервно-інвестиційний фонд розвитку енергетики" (Хайдуровій) забезпечити видання і надходження необхідної кількості примірників Правил енергетичним компаніям та підприємствам відповідно до їх замовлень і фактичної оплати. Спільно з "Науково-інженерним енергосервісним центром" організувати облік розісланих примірників.
Термін - 30 днів від дати підписання цього наказу.
4. Департаменту електроенергетики (Улітічу) протягом місяця підготувати пропозиції щодо перегляду чинних нормативних документів з урахуванням введення в дію Правил.
5. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра Чеха С.М.
Міністр
С.Єрмілов