МІНІСТЕРСТВО ПАЛИВА ТА ЕНЕРГЕТИКИ УКРАЇНИ
Н А К А З
18.02.2004 N 95

Про затвердження галузевого керівного документа "Керівні вказівки з протиаварійної автоматики енергосистем. Інструкція"

З метою проведення єдиної політики у сфері протиаварійної автоматики енергосистем та забезпечення уніфікації технічних рішень у цьому напрямку НАКАЗУЮ:
1. Затвердити галузевий керівний документ "Керівні вказівки з протиаварійної автоматики енергосистем. Інструкція", який набирає чинності через 30 днів з дати підписання цього наказу.
2. Госпрозрахунковому підрозділу "Науково-інженерний енергосервісний центр" інституту "Укрсільенергопроект" (Білоусову) внести Інструкцію до реєстру і комп'ютерного банку даних чинних галузевих керівних документів Мінпаливенерго.
3. Енергетичним компаніям і підприємствам замовити об'єднанню енергетичних підприємств "Галузевий резервно-інвестиційний фонд розвитку енергетики" (Хайдуровій) необхідну кількість примірників Інструкції і оплатити необхідні витрати за її розроблення та тиражування.
4. Об'єднанню енергетичних підприємств "Галузевий резервно-інвестиційний фонд розвитку енергетики" (Хайдуровій) забезпечити видання та надходження необхідної кількості примірників Інструкції енергетичним компаніям і підприємствам відповідно до їх замовлень та фактичної оплати.
Термін - 30 днів від дати підписання цього наказу.
5. Визнати таким, що не застосовується, ГКД 34.35.113-87 "Керівні вказівки з протиаварійної автоматики енергосистем", затверджений Міненерго СРСР 23.09.86, з моменту набрання чинності Інструкції.
Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра Чеха С.М.
Міністр
С.Єрмілов