МІНІСТЕРСТВО ПАЛИВА ТА ЕНЕРГЕТИКИ УКРАЇНИ
 
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
 
19.03.2004 N 31-р
 
 

Про утворення комісії

 
Згідно з планом роботи Управління охорони праці та надзвичайних ситуацій у вугільній промисловості Департаменту із надзвичайних ситуацій та охорони праці Мінпаливенерго на 2004 рік та з метою проведення комплексної перевірки стану охорони праці у відокремлених підрозділах ДП "Ровенькиантрацит" З О Б О В' Я З У Ю:
 
1. Створити комісію з проведення комплексної перевірки стану охорони праці у відокремлених підрозділах ДП "Ровенькиантрацит".
 
2. Комісію (Бондаренко К.В.) з 22 по 26 березня 2004 року із залученням фахівців Державної воєнізованої гірничорятувальної служби у вугільній промисловості, Державного Макіївського науково-дослідного інституту з безпеки робіт у гірничій промисловості, Науково-дослідного інституту гірничої механіки імені М.М. Федорова, Науково-дослідного інституту гірничорятувальної справи та пожежної безпеки "Респіратор" (за згодою) провести комплексну перевірку стану охорони праці у відокремлених підрозділах ДП "Ровенькиантрацит".
 
3. Результати перевірки стану охорони праці у відокремлених підрозділах ДП "Ровенькиантрацит" розглянути на засіданні постійно діючої комісії з охорони праці Мінпаливенерго.
 
4. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на директора Департаменту із надзвичайних ситуацій та охорони праці Мінпаливенерго Ященка І.О.
 
Заступник Міністра А.Корзун