МІНІСТЕРСТВО ПАЛИВА ТА ЕНЕРГЕТИКИ УКРАЇНИ
 
Н А К А З
 
18.03.2004 N 145
 
 

Про реорганізацію ДП "Шахтарськантрацит"

 
Відповідно до Господарського кодексу України (436-15) , Декрету Кабінету Міністрів України від 15 грудня 1992 року N 8-92 (8-92) "Про управління майном, що є у загальнодержавній власності", на підставі клопотання ДП "Шахтарськантрацит" за згодою Донецької обласної державної адміністрації та трудового колективу відособленого підрозділу "Шахтоуправління "Зуєвське" державного підприємства "Шахтарськантрацит" з метою підвищення ефективності використання державного майна та у зв'язку із виробничою необхідністю НАКАЗУЮ:
 
1. Реорганізувати державне підприємство "Шахтарськантрацит" шляхом виділення з його складу відособленого підрозділу "Шахтоуправління "Зуєвське" та створити на його базі державне підприємство "Шахтоуправління "Зуєвське" (юридична адреса: 86391, Донецька обл., м. Жданівка).
 
2. Виконання обов'язків директора державного підприємства "Шахтоуправління "Зуєвське" покласти на Орлова В.І., за його згодою, до укладання контракту з керівником підприємства.
 
3. В.о. директора державного підприємства "Шахтоуправління "Зуєвське" Орлову В.І.:
 
3.1. Підготувати проект статуту державного підприємства "Шахтоуправління "Зуєвське" та подати його Мінпаливенерго на затвердження.
 
3.2. У встановленому законодавством порядку та терміни подати органам державної реєстрації затверджені Мінпаливенерго статут державного підприємства "Шахтоуправління "Зуєвське", розподільчий баланс та інші документи, необхідні для здійснення державної реєстрації підприємства.
 
4. Установити дату інвентаризації майна відокремленого підрозділу "Шахтоуправління "Зуєвське" державного підприємства "Шахтарськантрацит" 1 березня 2004 року.
 
5. Генеральному директору державного підприємства "Шахтарськантрацит" Хамуляку В.Г., в.о. директора державного підприємства "Шахтоуправління "Зуєвське" Орлову В.І.:
 
5.1. У встановленому чинним законодавством порядку скласти розподільчий баланс та подати його Мінпаливенерго на затвердження.
 
5.2. У встановленому порядку попередити працівників державного підприємства "Шахтарськантрацит" про його реорганізацію.
 
5.3. Забезпечити дотримання соціально-правових гарантій працівників державного підприємства "Шахтарськантрацит", що реорганізується, у порядку та на умовах, визначених чинним законодавством.
 
6. Директору державного підприємства "Шахтарськантрацит" Хамуляку В.Г.:
 
6.1. Підготувати проект змін до статуту державного підприємства, пов'язаних з виданням цього наказу, та подати Мінпаливенерго на затвердження, після чого здійснити державну реєстрацію змін у порядку та термін, установлені чинним законодавством.
 
6.2. Вжити інших заходів, пов'язаних з реорганізацією державного підприємства, відповідно до чинного законодавства.
 
7. Управлінню кадрової політики (Мамчій Л.М.) подати пропозиції щодо кандидатури на посаду директора державного підприємства "Шахтоуправління "Зуєвське" і підготувати матеріали для укладання контракту з керівником підприємства в установленому порядку.
 
8. Установити, що державне підприємство "Шахтоуправління "Зуєвське" є правонаступником майнових прав та обов'язків державного підприємства "Шахтарськантрацит", пов'язаних з діяльністю його відокремленого підрозділу "Шахтоуправління "Зуєвське" згідно з розподільчим балансом.
 
9. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра Корзуна А.В.
 
Перший заступник Міністра Ю.Ященко