МІНІСТЕРСТВО ПАЛИВА ТА ЕНЕРГЕТИКИ УКРАЇНИ
Н А К А З
10.02.2004 N 82

Про введення в дію нормативного документа

Відповідно до Закону України "Про стандартизацію" (2408-14) та наказу Мінпаливенерго від 26 вересня 2002 року N 566 "Про організацію робіт із стандартизації в ядерно-енергетичній сфері" НАКАЗУЮ:
1. Затвердити та ввести в дію з 1 березня 2004 року нормативний документ "Водно-хімічний режим другого контуру атомних електростанцій з реакторами типу ВВЕР. Технічні вимоги до якості робочого середовища. Корекційна обробка гідразингідратом, морфоліном, гідроксидом літію".
2. Головній організації із стандартизації в ядерно-енергетичній сфері в частині нормоконтролю, реєстрації, розроблення та перегляду нормативних документів - Державному науково-інженерному центру систем контролю та аварійного реагування (Литвинському) внести вищезазначений нормативний документ до реєстру галузевих нормативних документів.
3. Державному підприємству "Національна атомна енергогенеруюча компанія "Енергоатом" наказом по підприємству ввести в дію вищезазначений нормативний документ у відособлених підрозділах.
4. З 1 березня 2004 року визнати таким, що втратив чинність, галузевий нормативний документ ГНД 95.1.06.02.002-01 "Водно-хімічний режим другого контуру атомних електростанцій з реакторами типу ВВЕР. Технічні вимоги до якості робочого середовища. Способи забезпечення".
5. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра Штейнберга М.О.
Міністр
С.Єрмілов