УВАГА! ДОКУМЕНТ ВТРАЧАЄ ЧИННІСТЬ.
МІНІСТЕРСТВО ПАЛИВА ТА ЕНЕРГЕТИКИ УКРАЇНИ
Н А К А З
30.07.2004 N 439
( Наказ скасовано на підставі Наказу Міністерства палива та енергетики N 19 (v0019558-05) від 18.01.2005 )

Про припинення діяльності ДВАТ "Енергоуправління" - дочірнього підприємства ДХК "Селидіввугілля"

Відповідно до Господарського кодексу України (436-15) , Цивільного кодексу України (435-15) , Декрету Кабінету Міністрів Україні від 15 грудня 1992 року N 8-92 (8-92) "Про управління майном, що є у загальнодержавній власності", законів України "Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність в Україні" (2658-14) , "Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців" (755-15) , враховуючи клопотання ДВАТ "Енергоуправління" - ДП ДХК "Селидіввугілля" (лист від 15.06.2004 N 66), ДХК "Селидіввугілля" (лист від 16.06.2004 N 75) та ухвалу господарського суду Донецької області від 16.03.2004 у справі N 18/64Б, НАКАЗУЮ:
1. Внести такі зміни до наказу Мінпаливенерго від 25.02.2003 N 96 (v0096558-03) "Про реорганізацію ВАТ ДХК "Селидіввугілля": у пунктах 2, 3, 6, 7, 10 наказу слово "Енергоуправління" виключити.
2. Припинити діяльність державного відкритого акціонерного товариства (ДВАТ) "Енергоуправління" - дочірнього підприємства (ДП) державної холдингової компанії "Селидіввугілля" шляхом реорганізації: приєднання до відкритого акціонерного товариства (ВАТ) державної холдингової компанії (ДХК) "Селидіввугілля" на правах відособленого підрозділу.
3. Призначити Вітвицького В.В. головою комісії з припинення діяльності ДВАТ "Енергоуправління" - ДП ДХК "Селидіввугілля".
4. Голові комісії з припинення діяльності ДВАТ "Енергоуправління" - ДП ДХК "Селидіввугілля" Вітвицькому В.В.:
4.1. Погодити з органом державної реєстрації склад комісії з припинення діяльності цієї юридичної особи та надати його Мінпаливенерго на затвердження в термін до 15 серпня поточного року.
4.2. У триденний термін повідомити державного реєстратора про рішення щодо припинення діяльності юридичної особи та подати йому в установленому законодавством порядку необхідні документи для внесення до Єдиного державного реєстру відповідних записів.
4.3. У десятиденний термін в установленому порядку забезпечити опублікування в офіційному друкованому виданні органу державної влади відповідних повідомлень про припинення діяльності юридичної особи та про порядок і строк заявлення вимог кредиторами.
4.4. Вжити усіх можливих заходів щодо виявлення кредиторів, а також письмово повідомити їх про припинення діяльності юридичної особи.
4.5. У встановленому чинним законодавством порядку передати станом на 01.07.2004, а в. о. генерального директора ВАТ ДХК "Селидіввугілля" Маценку І.І. прийняти на баланс господарського товариства основні фонди та матеріальні цінності, скласти розподільчий баланс та передавальний акт і до 30 серпня 2004 р. подати Мінпаливенерго на затвердження.
4.6. У встановленому порядку попередити працівників суб'єкта господарювання про реорганізацію та забезпечити дотримання їх соціально-правових гарантій у порядку та на умовах, визначених чинним законодавством.
4.7. Вжити інших заходів, пов'язаних з реорганізацією суб'єкта господарювання, відповідно до чинного законодавства.
4.8. У триденний термін з дати внесення запису до Єдиного державного реєстру про припинення діяльності юридичної особи надати Департаменту майнових відносин відповідні підтверджувальні документи, оформлені згідно з вимогами чинного законодавства.
5. В.о. генерального директора ВАТ ДХК "Селидіввугілля" Маценку І.І.:
5.1. Забезпечити проведення в установленому законодавством порядку на конкурсних засадах оцінки майна товариства у зв'язку з приєднанням до його складу ДВАТ "Енергоуправління" - ДП ДХК "Селидіввугілля".
5.2. Подати Мінпаливенерго на погодження відповідні матеріали за результатами оцінки майна товариства (висновок експерта щодо вартості майна товариства, а також звіт про оцінку вартості майна із рецензією до нього тощо).
5.3. З урахуванням результату оцінки майна, розподільчого балансу скласти зведений баланс та подати його Мінпаливенерго на затвердження.
5.4. Вжити інших необхідних відповідно до законодавства заходів із виконання цього наказу.
6. Установити дату інвентаризації та дату оцінки майна суб'єкта господарювання, що реорганізується, - 30 липня 2004 року.
7. Керівникам ВАТ ДХК "Селидіввугілля", державного підприємства "Селидіввугілля", ДВАТ "Енергоуправління" - ДП ДХК "Селидіввугілля" привести свої рішення у відповідність з цим наказом.
8. Установити термін припинення діяльності ДВАТ "Енергоуправління" - ДП ДХК "Селидіввугілля" - 30 листопада 2004 року.
9. Установити, що ВАТ ДХК "Селидіввугілля" є правонаступником усіх майнових прав та обов'язків ДВАТ "Енергоуправління" - ДП ДХК "Селидіввугілля".
10. Контроль за виконанням цього наказу покласти на першого заступника Міністра Шеберстова О.М.
Міністр
С.Тулуб