УВАГА! ДОКУМЕНТ ВТРАЧАЄ ЧИННІСТЬ.
МІНІСТЕРСТВО ПАЛИВА ТА ЕНЕРГЕТИКИ УКРАЇНИ
Н А К А З
20.05.2004 N 263
( Наказ втратив чинність на підставі Наказу Міністерства палива та енергетики N 120 (v0120558-05) від 21.03.2005 )

Про внесення змін до наказу Мінпаливенерго від 30.10.2003 N 621 "Про затвердження складу Галузевої комісії"

У зв'язку з кадровими змінами в апараті Міністерства НАКАЗУЮ:
1. Внести такі зміни до складу Галузевої комісії, затвердженого наказом Мінпаливенерго від 30.10.2003 N 621 "Про затвердження складу Галузевої комісії":
виключити зі складу комісії Єрмілова Є.Ф., Тітенка С.М.;
включити до складу Галузевої комісії: Міністра Тулуба С.Б., першого заступника Міністра Шеберстова О.М., заступника директора Контрольно-ревізійного департаменту Фрицьку Л.В., заступника начальника Юридичного управління Єфіменко І.В.
2. Затвердити Положення про Галузеву комісію згідно з додатком.
3. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.
Міністр
С.Тулуб

Додаток
до наказу Міністерства
палива та енергетики України
20.05.2004  N 263

ПОЛОЖЕННЯ

про Галузеву комісію Міністерства палива та енергетики України

1. Загальні положення

1.1. Це Положення розроблене відповідно до Бюджетного кодексу України (2542-14) та постанови Кабінету Міністрів України від 21 серпня 2003 р. N 1311 (1311-2003-п) "Про затвердження Порядку надання і визначення обсягів державної підтримки вугледобувних підприємств на часткове покриття витрат із собівартості продукції, а також будівництва та технічного переоснащення підприємств з видобутку кам'яного вугілля, лігніту (бурого вугілля) і торфу" з метою оцінки ефективності розподілу та використання бюджетних коштів.
1.2. Галузеву комісію очолює голова - Міністр.
1.3. Склад Галузевої комісії затверджується наказом Міністра палива та енергетики.
1.4. У своїй роботі Галузева комісія керується законами України, актами Президента України та Кабінету Міністрів України, нормативними актами Мінпаливенерго та цим Положенням.

2. Функції та права Комісії

2.1. На підставі аналізу показників діяльності вугільних підприємств, який проводиться Департаментом економічного і фінансового регулювання ПЕК та Департаментом вугільної промисловості і за запитом, але не рідше одного разу на квартал, надається Галузевій комісії для оцінки нею діяльності вугільних підприємств у звітному періоді та прийняття рішення щодо ефективності використання вугільними підприємствами бюджетних коштів та коригування розподілу коштів державної підтримки у наступному періоді.
2.2. Має право залучати до роботи спеціалістів структурних підрозділів Міністерства, проектних, науково-дослідних організацій та профспілкових організацій за їх згодою.
2.3. Здійснює контроль за використанням вугледобувними підприємствами бюджетних коштів відповідно до Бюджетного кодексу України (2542-14) .
2.4. Заслуховує звіти керівників підприємств, які отримують бюджетні кошти, про результати роботи підприємств, виконання заходів щодо її стабілізації та ефективного використання бюджетних коштів.
2.5. Вносить на розгляд Міністру та колегії Міністерства пропозиції щодо притягнення до відповідальності конкретних осіб за порушення у використанні бюджетних коштів.
2.6. Здійснює контроль за виконанням підприємствами рішень і рекомендацій Комісії.

3. Організація роботи

3.1. Основною формою роботи Галузевої комісії є засідання, які проводяться у міру необхідності, але не рідше одного разу на квартал.
3.2. Для забезпечення роботи Комісії створюється її Секретаріат (далі - Секретаріат).
3.3. Склад Секретаріату затверджує голова Комісії.
3.4. Комісія в межах своїх повноважень приймає рішення, організує та контролює їх виконання.
3.5. Рішення Комісії приймаються простою більшістю голосів членів Комісії, які беруть участь у засіданні.
3.6. Ухвалені рішення оформлюються протоколом.
3.7. Підготовка матеріалів на засідання Комісії, оформлення протоколу покладається в секретаріат Комісії.