МІНІСТЕРСТВО ПАЛИВА ТА ЕНЕРГЕТИКИ УКРАЇНИ
Н А К А З
30.07.2004 N 440

Про припинення діяльності структурного підрозділу "Шахтодільниця N 1" ДП "Луганськвуглебудреструктуризація"

Відповідно до Закону України "Про оренду державного та комунального майна" (2269-12) , на підставі договору оренди від 18.06.2004 N 001831/09, укладеного між регіональним відділенням Фонду державного майна України по Луганській області та господарчим товариством з обмеженою відповідальністю - фірма "Практик", НАКАЗУЮ:
1. Реорганізувати державне підприємство "Луганськвуглебудреструктуризація" шляхом виділення з його складу структурного підрозділу "Шахтодільниця N 1".
2. Припинити діяльність структурного підрозділу "Шахтодільниця N 1" державного підприємства "Луганськвуглебудреструктуризація" (юридична адреса: 93800, Луганська обл., м. Кіровськ, вул. Погуляєва, 2) шляхом приєднання до орендаря - господарчого товариства з обмеженою відповідальністю - фірма "Практик" (юридична адреса: 94100, Луганська обл., м. Брянка, вул. Харківська, 15-а).
3. Генеральному директору державного підприємства "Луганськвуглебудреструктуризація" Терещенку О.І.:
3.1. Підготувати та подати Мінпаливенерго на затвердження розподільчий баланс та акти приймання-передачі майна.
3.2. Забезпечити соціально-правові гарантії працівникам структурного підрозділу "Шахтодільниця N 1", передбачені чинним законодавством.
4. Установити, що господарче товариство з обмеженою відповідальністю - фірма "Практик" є правонаступником прав та обов'язків структурного підрозділу "Шахтодільниця N 1" державного підприємства "Луганськвуглебудреструктуризація", пов'язаних з його діяльністю, відповідно до чинного законодавства.
5. Контроль за виконанням цього наказу покласти на першого заступника Міністра Шеберстова О.М.
Міністр
С.Тулуб