МІНІСТЕРСТВО ПАЛИВА ТА ЕНЕРГЕТИКИ УКРАЇНИ
Н А К А З
29.06.2004 N 357

Про припинення діяльності державного підприємства "Добропіллявуглезбут" шляхом реорганізації

Відповідно до Господарського кодексу (436-15) та Цивільного кодексу України (435-15) , Декрету Кабінету Міністрів України від 15 грудня 1992 року N 8-92 (8-92) "Про управління майном, що є у загальнодержавній власності", враховуючи клопотання державного підприємства "Добропіллявуглезбут" (лист від 26.04.04 N 7) та державного підприємства "Добропіллявугілля" (лист від 27.04.2004 N 1/795), НАКАЗУЮ:
1. Припинити діяльність державного підприємства (ДП) "Добропіллявуглезбут" (юридична адреса: 85000, м. Добропілля, пр-т Шевченка, 2) шляхом його реорганізації: приєднання до державного підприємства (ДП) "Добропіллявугілля" на правах відокремленого підрозділу.
Термін - три місяці.
2. Утворити комісію (далі - Комісія) з припинення діяльності ДП "Добропіллявуглезбут" у складі, погодженому органом державної реєстрації (лист виконкому Добропільської міської ради від 21.05.2004 N 02-549-02):
Куценко О.В. - в. о. директора ДП "Добропіллявуглезбут", голова комісії;
Члени Комісії:
Твардовська Л.Г. - головний бухгалтер ДП "Добропіллявуглезбут"; Кутовенко О.О. - заступник Добропільського міського голови з питань діяльності виконавчих органів влади (за згодою).
3. Департаменту майнових відносин (Лисенко Г.І.) у триденний термін повідомити відповідні органи державної реєстрації про прийняте рішення щодо припинення діяльності ДП "Добропіллявуглезбут".
4. Узяти до уваги, що в. о. директора ДП "Добропіллявуглезбут" Куценка О.В. буде звільнено із займаної посади згідно з п. 1 ст. 40 КЗпП України (322-08) .
5. Комісії (Куценко О.В.) вжити заходів з припинення діяльності ДП "Добропіллявуглезбут":
5.1. У десятиденний термін, в установленому порядку, забезпечити опублікування в офіційному друкованому виданні органу державної влади відповідних повідомлень про припинення діяльності ДП "Добропіллявуглезбут" та про порядок і строк заявлення кредиторами вимог.
5.2. Вжити усіх можливих заходів щодо виявлення кредиторів, яких письмово повідомити про припинення юридичної особи.
5.3. У встановленому законодавством порядку здійснити інвентаризацію та оцінку майна державного підприємства, що реорганізується, скласти передавальний баланс (акт) станом на 30 червня 2004 року та подати його до Мінпаливенерго на затвердження.
5.4. Попередити працівників ДП "Добропіллявуглезбут" про реорганізацію в установленому порядку.
5.5. Забезпечити дотримання соціально-правових гарантій працівників державного підприємства, що реорганізується, у порядку та на умовах, визначених чинним законодавством.
5.6. Вжити інших необхідних заходів, пов'язаних з припиненням діяльності державного підприємства, відповідно до чинного законодавства.
5.7. У триденний термін віддати внесення запису до єдиного державного реєстру про припинення діяльності ДП "Добропіллявуглезбут" надати Департаменту майнових відносин Мінпаливенерго відповідні підтверджуючі документи, оформлені згідно з вимогами чинного законодавства.
6. Установити, що ДП "Добропіллявугілля" є правонаступником усіх майнових прав та обов'язків ДП "Добропіллявуглезбут".
7. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра Корзуна А.В.
Міністр
С.Тулуб