МІНІСТЕРСТВО ПАЛИВА ТА ЕНЕРГЕТИКИ УКРАЇНИ
Н А К А З
11.06.2004 N 308

Про затвердження та введення в дію галузевого нормативного документа "Мазутні господарства на енергооб'єктах, інструкція з експлуатації"

З метою забезпечення надійної і безпечної експлуатації устаткування мазутних господарств на енергооб'єктах НАКАЗУЮ:
1. Затвердити галузевий нормативний документ "Мазутні господарства на енергооб'єктах. Інструкція з експлуатації" (далі - Інструкція), який набирає чинності через 30 днів з дати підписання цього наказу.
2. Госпрозрахунковому підрозділу "Науково-інженерний енергосервісний центр" інституту "Укрсільенергопроект" (Білоусов В.І.) внести Інструкцію до реєстру і комп'ютерного банку даних чинних галузевих нормативних документів Мінпаливенерго.
3. Енергетичним компаніям і підприємствам замовити в об'єднанні енергетичних підприємств "Галузевий резервно-інвестиційний фонд розвитку енергетики" (Хайдурова Г.П.) необхідну кількість примірників Інструкції і оплатити необхідні витрати на її розроблення і тиражування.
4. Об'єднанню енергетичних підприємств "Галузевий резервно-інвестиційний фонд розвитку енергетики" (Хайдурова Г.П.) забезпечити видання і надходження необхідної кількості примірників Інструкції енергетичним компаніям і підприємствам відповідно до їх замовлень.
Термін - 30 днів з дати підписання цього наказу.
5. Визнати таким, що втратив чинність, ГКД 34.23.501-93 "Мазутні господарства теплових електростанцій. Інструкція з експлуатації" з моменту набрання чинності галузевим нормативним документом "Мазутні господарства на енергооб'єктах. Інструкція з експлуатації".
6. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра Чеха С.М.
Перший заступник Міністра
О.Шеберстов