МІНІСТЕРСТВО ПАЛИВА ТА ЕНЕРГЕТИКИ УКРАЇНИ
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
30.07.2004 N 109-р

Про створення комісії з аналізу ефективності впровадження ОІК та АСДУ в Північній електроенергетичній системі НЕК "Укренерго"

З метою вивчення питання, порушеного Службою безпеки України в листі від 12 липня 2004 р. N 8/4-33793, щодо можливого заподіяння державі економічних збитків внаслідок неефективного використання грошових коштів, спрямованих на виконання заходів інвестиційної програми з модернізації операційного комплексу Північної електроенергетичної системи (Північна ЕС) НЕК "Укренерго" ЗОБОВ'ЯЗУЮ:
1. Створити комісію з аналізу ефективності впровадження оперативно-інформаційного комплексу (ОІК) та автоматизованої системи диспетчерського управління (АСДУ) в Північній електроенергетичній системі НЕК "Укренерго" (далі - комісія) у такому складі:
Меженний Сергій Якович - заступник директора Департаменту електроенергетики, голова комісії
Гриценко Анатолій Васильович - директор Енергетичної консалтингової групи (за згодою)
Шидловський Анатолій Корнійович - віце-президент НАН України, директор Інституту електродинаміки НАН України (за згодою)
Фрицька Любов Василівна - в.о. директора Контрольно-ревізійного департаменту
Забудська Лариса Григорівна - головний спеціаліст відділу моніторингу державних закупівель Контрольно-ревізійного департаменту
Дюков Володимир Андрійович - директор ДП "Укренергоефективність" (за згодою)
Рабчинський Сергій Анатолійович - директор Запорізького ДНВП "Система" (за згодою)
Яровий Володимир Миколайович - головний інженер Державного проектно-вишукувального та науково-дослідного інституту "Укрмережпроект" (за згодою)
Скрипкін Ігор Олександрович - співробітник СБУ (за згодою)
Шметан Олександр Йосипович - співробітник СБУ (за згодою)
Скрипниченко Валентина Іванівна - начальник Управління електричних мереж Департаменту електроенергетики, секретар комісії.
2. Голові комісії Меженного С.Я., за необхідності, вносити зміни до складу комісії або залучати до її роботи фахівців Мінпаливенерго, ТОВ "Хартеп" та НЕК "Укренерго".
3. Директора НЕК "Укренерго" Лучнікова В.А. у термін до 04.08.2004 надати всі необхідні матеріали для роботи комісії та всебічно сприяти її діяльності.
4. Комісію (Меженний С.Я.):
4.1. У термін з 09.08.2004 по 13.08.2004 перевірити з виїздом на місце викладені в листі Служби безпеки України факти порушень у виконанні робіт з реконструкції ОІК та АСДУ Північної ЕС НЕК "Укренерго".
4.2. Надати Міністру палива та енергетики у термін до 25.08.2004 висновки за результатами роботи комісії та у разі необхідності підготувати по Мінпаливенерго відповідний розпорядчий документ.
5. Адміністративно-господарський департамент (Неплях Є.Ю.) здійснити оплату витрат на відрядження працівників Мінпаливенерго.
6. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника Міністра Светеліка О.Д.
Перший заступник Міністра
О.Шеберстов