МІНІСТЕРСТВО ПАЛИВА ТА ЕНЕРГЕТИКИ УКРАЇНИ
Н А К А З
11.05.2004 N 248

Про введення в дію Положення про спеціальну підготовку і навчання з питань технічної експлуатації об'єктів електроенергетики

У зв'язку із набуттям чинності наказу Міністерства палива та енергетики від 09.02.2004 N 75 (z0418-04) "Про затвердження Положення про спеціальну підготовку і навчання з питань технічної експлуатації об'єктів електроенергетики" (далі - Положення) після його державної реєстрації в Міністерстві юстиції України НАКАЗУЮ:
1. Керівникам енергетичних компаній, підприємств та організацій:
1.1. Замовити об'єднанню енергетичних підприємств "Галузевий резервно-інвестиційний фонд розвитку енергетики" (Хайдурова Г.П.) необхідну кількість примірників Положення (z0418-04) та оплатити необхідні витрати на його розробку та тиражування.
1.2. Організувати вивчення Положення (z0418-04) працівниками, на яких поширюється його дія.
2. Об'єднанню енергетичних підприємств "Галузевий резервно-інвестиційний фонд розвитку енергетики" (Хайдурова Г.П.) забезпечити видання і надходження необхідної кількості примірників Положення енергетичним компаніям, підприємствам, установам і організаціям відповідно до їх замовлень та фактичної оплати.
3. Визнати таким, що втратив чинність, галузевий керівний документ "Навчання, інструктаж і перевірка знань працівників підприємств, установ і організацій Міненерго України з питань охорони праці, експлуатації обладнання. Положення" ГКД 34.12.102-95.
4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра Чеха С.М.
Міністр
С.Тулуб