УВАГА! ДОКУМЕНТ ВТРАЧАЄ ЧИННІСТЬ.
МІНІСТЕРСТВО ПАЛИВА ТА ЕНЕРГЕТИКИ УКРАЇНИ
Н А К А З
29.07.2004 N 428
( Наказ скасовано на підставі Наказу Міністерства палива та енергетики N 610 (v0610558-04) від 04.10.2004 )

Про припинення діяльності ДВАТ "Енергоуправління" - дочірнього підприємства ДХК "Торезантрацит"

Відповідно до Господарського кодексу України (436-15) , Цивільного кодексу України (435-15) , Декрету Кабінету Міністрів Україні від 15 грудня 1992 року N 8-92 (8-92) "Про управління майном, що є у загальнодержавній власності", Закону України "Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність в Україні" (2658-14) , враховуючи клопотання державного підприємства "Торезантрацит" (лист від 2 червня 2004 р. N 1-19/01-306) та ухвалу господарського суду Донецької області від 21 квітня 2004 р. у справі N 33/22Б, НАКАЗУЮ:
1. Внести такі зміни до наказу Мінпаливенерго від 07.03.2003 N 120 (v0120558-03) "Про реорганізацію ВАТ ДХК "Торезантрацит": у пунктах 2, 5, 6, 9 наказу слово "Енергоуправління" виключити.
2. Припинити діяльність державного відкритого акціонерного товариства (ДВАТ) "Енергоуправління" - дочірнього підприємства (ДП) державної холдингової компанії "Торезантрацит" шляхом реорганізації: приєднання до відкритого акціонерного товариства (ВАТ) державної холдингової компанії (ДХК) "Торезантрацит" на правах відособленого підрозділу.
3. Призначити Д'якова Володимира Олександровича головою комісії з припинення діяльності юридичної особи ДВАТ "Енергоуправління" - ДП ДХК "Торезантрацит".
Голові комісії з припинення діяльності ДВАТ "Енергоуправління" - ДП ДХК "Торезантрацит" Д'якову В.О.:
4.1. Погодити з органом державної реєстрації склад комісії з припинення діяльності цієї юридичної особи та надати його Мінпаливенерго на затвердження в термін до 15 серпня поточного року.
4.2. У триденний термін повідомити державного реєстратора про рішення щодо припинення діяльності юридичної особи та подати йому в установленому законодавством порядку необхідні документи для внесення до Єдиного державного реєстру відповідних записів.
4.3. У десятиденний термін в установленому порядку забезпечити опублікування у спеціальному додатку до газети "Урядовий кур'єр" та/або в офіційному друкованому виданні органу державної влади чи органу місцевого самоврядування за місцезнаходженням юридичної особи відповідних повідомлень про припинення діяльності та про порядок і строк заявлення вимог кредиторами.
4.4. Вжити усіх можливих заходів щодо виявлення кредиторів, а також письмово повідомити їх про припинення діяльності юридичної особи.
4.5. У встановленому чинним законодавством порядку передати станом на 01.07.2004, а в. о. генерального директора - голови ДХК "Торезантрацит" Сергєєву С. С. прийняти на баланс господарського товариства основні фонди та матеріальні цінності, скласти розподільчий баланс та передавальний акт і до 30 серпня 2004 р. подати Мінпаливенерго на затвердження.
4.6. У встановленому порядку попередити працівників суб'єкта господарювання про реорганізацію та забезпечити дотримання їх соціально-правових гарантій у порядку та на умовах, визначених чинним законодавством.
4.7. Вжити інших заходів, пов'язаних з реорганізацією суб'єкта господарювання, відповідно до чинного законодавства.
4.8. У триденний термін з дати внесення запису до Єдиного державного реєстру про припинення діяльності юридичної особи надати Департаменту майнових відносин (Лисенко Г.І.) відповідні підтверджувальні документи, оформлені згідно з вимогами чинного законодавства.
5. В.о. генерального директора - голови правління ВАТДХК "Торезантрацит" Сергєєву С.С.:
5.1. Забезпечити проведення в установленому законодавством порядку на конкурсних засадах оцінки майна товариства у зв'язку з приєднанням до його складу ДВАТ "Енергоуправління" - ДП ДХК "Торезантрацит".
5.2. Подати Мінпаливенерго на погодження відповідні матеріали за результатами оцінки майна товариства (висновок експерта щодо вартості майна товариства, а також звіт про оцінку вартості майна із рецензією до нього тощо).
5.3. З урахуванням результатів оцінки майна, розподільчого балансу скласти зведений баланс та подати його Мінпаливенерго на затвердження.
5.4 Вжити інших необхідних відповідно до законодавства заходів з виконання цього наказу.
6. Установити дату інвентаризації та дату оцінки майна суб'єкта господарювання, що реорганізується, - 30 липня 2004 року.
7. ВАТ ДХК "Торезантрацит", державному підприємству "Торезантрацит", ДВАТ "Енергоуправління"- ДП ДХК "Торезантрацит" привести свої рішення у відповідність із цим наказом.
8. Установити термін припинення діяльності ДВАТ "Енергоуправління" - ДП ДХК "Торезантрацит" - 30 листопада 2004 року.
9. Установити, що ВАТ ДХК "Торезантрацит" є правонаступником усіх майнових прав та обов'язків ДВАТ "Енергоуправління" - ДП ДХК "Торезантрацит".
10. Контроль за виконанням цього наказу покласти на першого заступника Міністра Шеберстова О.М.
Міністр
С.Тулуб