УВАГА! ДОКУМЕНТ ВТРАЧАЄ ЧИННІСТЬ.
МІНІСТЕРСТВО ПАЛИВА ТА ЕНЕРГЕТИКИ УКРАЇНИ
Н А К А З
06.08.2004 N 465
( Наказ скасовано на підставі Наказу Міністерства палива та енергетики N 609 (v0609558-04) від 04.10.2004 )

Про припинення діяльності ДВАТ "АСУвуглеавтоматика"

Відповідно до Господарського кодексу України (436-15) , Цивільного кодексу України (435-15) , Декрету Кабінету Міністрів Україні від 15 грудня 1992 року N 8-92 (8-92) "Про управління майном, що є у загальнодержавній власності", Закону України "Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність в Україні" (2658-14) , враховуючи клопотання державної акціонерної компанії "Донбасвуглеавтоматика" (лист від 03.06.2004 N 1/592), лист Департаменту вугільної промисловості Мінпаливенерго від 16.06.2004 N 1-1075/8Д, НАКАЗУЮ:
1. Припинити діяльність державного відкритого акціонерного товариства (ДВАТ) "АСУвуглеавтоматика" шляхом реорганізації: приєднання до державної акціонерної компанії (ДАК) "Донбасвуглеавтоматика" на правах відокремленого підрозділу.
2. Призначити головою комісії з припинення діяльності ДВАТ "АСУвуглеавтоматика" Макарницького Ю.А., увільнивши його від виконання обов'язків директора - голови правління цього товариства.
3. Голові комісії з припинення діяльності Макарницькому Ю.А.:
3.1. Не пізніше двох робочих днів з дати надходження до державного реєстратора документів, які подаються для внесення до Єдиного державного реєстру запису про рішення засновника юридичної особи щодо припинення її діяльності, погодити з державним реєстратором призначення комісії з припинення діяльності юридичної особи в установленому чинним законодавством порядку.
3.2. У триденний термін повідомити відповідного державного реєстратора про рішення щодо припинення діяльності юридичної особи та подати йому в установленому законодавством порядку необхідні документи для внесення до Єдиного державного реєстру відповідних записів.
3.3. У десятиденний термін в установленому порядку забезпечити опублікування у спеціальному додатку до газети "Урядовий кур'єр" та/або в офіційному друкованому виданні органу державної влади чи органу місцевого самоврядування за місцезнаходженням юридичної особи відповідних повідомлень про припинення діяльності та про порядок і строк заявлення вимог кредиторами.
3.4. Вжити усіх можливих заходів щодо виявлення кредиторів, а також письмово повідомити їх про припинення діяльності юридичної особи.
3.5. У встановленому чинним законодавством порядку передати станом на 01.07.2004, а генеральному директору - голові правління ДАК "Донбасвуглеавтоматика" Корсуну В.А. прийняти на баланс господарського товариства основні фонди та матеріальні цінності, скласти передавальний баланс і до 30.08.2004 подати Мінпаливенерго на затвердження.
3.6. У встановленому порядку попередити працівників ДВАТ "АСУвуглеавтоматика" про реорганізацію та забезпечити дотримання їх соціально-правових гарантій у порядку та на умовах, визначених чинним законодавством.
3.7. Вжити інших заходів, пов'язаних з реорганізацією суб'єкта господарювання відповідно до чинного законодавства.
3.8. У триденний термін з дати внесення запису до Єдиного державного реєстру про припинення діяльності юридичної особи надати Департаменту майнових відносин (Лисенко Г.І.) відповідні підтверджувальні документи, оформлені згідно з вимогами чинного законодавства.
4. Генеральному директору - голові правління ДАК "Донбасвуглеавтоматика" Корсуну В.А.:
4.1. Забезпечити проведення в установленому законодавством порядку на конкурсних засадах незалежної оцінки майна ДАК "Донбасвуглеавтоматика" з метою визначення її статутного фонду у зв'язку з приєднанням до складу компанії ДВАТ "АСУвуглеавтоматика".
4.2. Подати Мінпаливенерго на погодження відповідні матеріали за результатами оцінки майна товариства (висновок експерта щодо вартості майна товариства, а також звіт про оцінку вартості майна із рецензією до нього тощо).
4.3. З урахуванням результатів оцінки майна, передавального балансу, скласти зведений баланс та подати його Мінпаливенерго на затвердження.
4.4. Внести зміни до акта оцінки майна ДАК "Донбасвуглеавтоматика" та подати їх Мінпаливенерго на затвердження.
4.5. Підготувати проект змін (доповнень) до статуту ДАК "Донбасвуглеавтоматика", пов'язаних з виданням цього наказу, та подати їх Мінпаливенерго на затвердження, після чого здійснити державну реєстрацію цих змін (доповнень) у порядку та строки, визначені чинним законодавством.
5. Установити дату інвентаризації та дату оцінки майна суб'єкта господарювання, що реорганізується, - 30 вересня 2004 року.
6. Керівникам ДАК "Донбасвуглеавтоматика" (Корсун В.А.), ДВАТ "АСУвуглеавтоматика" (Макарницький Ю.А.) привести свої рішення у відповідність із цим наказом.
7. Установити термін припинення діяльності ДВАТ "АСУвуглеавтоматика" - 30 грудня 2004 року.
8. Установити, що ДАК "Донбасвуглеавтоматика" є правонаступником усіх майнових прав та обов'язків ДВАТ "АСУвуглеавтоматика".
9. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра Корзуна А.В.
Перший заступник Міністра
О.Шеберстов