МІНІСТЕРСТВО ПАЛИВА ТА ЕНЕРГЕТИКИ УКРАЇНИ
Н А К А З
27.10.2004 N 678

Про затвердження та введення в дію галузевого керівного документа "Система управління охороною праці на підприємствах електроенергетики Мінпаливенерго України. Положення"

З метою здійснення постійного контролю за додержанням працівниками електроенергетичних підприємств вимог з охорони праці та запобігання нещасним випадкам на виробництві НАКАЗУЮ:
1. Затвердити та ввести в дію галузевий керівний документ "Система управління охороною праці на підприємствах електроенергетики Мінпаливенерго України. Положення" (далі - Положення), який набирає чинності через 30 днів з дати підписання цього наказу.
2. Госпрозрахунковому підрозділу Науково-інженерний енергосервісний центр інституту "Укрсільенергопроект" (Білоусов В.І.) внести Положення до реєстру і комп'ютерного банку даних чинних галузевих керівних документів Мінпаливенерго.
3. Керівникам енергетичних компаній, підприємств, установ та організацій замовити об'єднанню енергетичних підприємств "Галузевий резервно-інвестиційний фонд розвитку енергетики" необхідну кількість примірників Положення та оплатити необхідні витрати на його розробку та тиражування.
4. Об'єднанню енергетичних підприємств "Галузевий резервно-інвестиційний фонд розвитку енергетики" (Хайдурова Г.П.) забезпечити видання і надходження необхідної кількості примірників Положення енергетичним компаніям, підприємствам, установам і організаціям відповідно до їх замовлень та фактичної оплати.
5. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра палива та енергетики Шевцова М.І.
Перший заступник Міністра
О.Шеберстов