МІНІСТЕРСТВО ПАЛИВА ТА ЕНЕРГЕТИКИ УКРАЇНИ
Н А К А З
13.08.2004 N 482

Про внесення змін до наказу Мінпаливенерго від 13.03.2002 N 150 із змінами, внесеними наказами від 28.11.2003 N 711 та від 05.07.2004 N 372 ( v0372558-04 )

У зв'язку із структурними та кадровими змінами в Мінпаливенерго НАКАЗУЮ:
1. Внести такі зміни до наказу Мінпаливенерго від 13 березня 2002 року N 150 та Положення про порядок погодження Міністерством палива та енергетики України планів санації підприємств паливно-енергетичного комплексу:
1.1. У пункті 2 наказу слова: "першого заступника Міністра Тітенка С.М." замінити словами: "першого заступника Міністра Шеберстова О.М.".
2. У тексті Положення про порядок погодження Міністерством палива та енергетики України планів санації підприємств паливно-енергетичного комплексу, затвердженого наказом Мінпаливенерго від 13 березня 2002 року N 150:
2.1. Підпункт 1.5 викласти в такій редакції:
"План санації після резолюції керівництва надається на розгляд та погодження до:
Департаменту майнових відносин;
департаментам (за галузевим напрямком);
Департаменту економічного і фінансового регулювання ПЕК;
Управління бухгалтерського обліку і звітності, якщо підприємству-банкруту надається державна підтримка;
Управління реструктуризації вугільних та торфодобувних підприємств, якщо щодо підприємства-боржника до дня порушення провадження у справі про його банкрутство міністерством було прийнято рішення про його ліквідацію згідно з гірничим законодавством;
Юридичного управління".
2.2. У підпункті 1.7 слова "заступнику Міністра відповідно до розподілу обов'язків та першому заступнику Міністра Тітенку С.М., а у разі його відсутності - першому заступнику Міністра Ященку Ю.П." замінити словами: "першому заступнику Міністра Шеберстову О.М., а у разі його відсутності - першому заступнику Міністра Ященку Ю.П.".
2.3. Підпункт 1.9 викласти у такій редакції:
"План санації від Мінпаливенерго погоджує перший заступник Міністра Шеберстов О.М., а у разі його відсутності - перший заступник Міністра Ященко Ю.П.".
2.4. Підпункт 1.10 викласти у такій редакції:
"У випадку прийняття керівництвом Міністерства палива та енергетики України рішення щодо неможливості погодження плану санації, Департамент майнових відносин готує зауваження від Мінпаливенерго, які підписуються першим заступником Міністра Шеберстовим О.М., а у разі його відсутності - першим заступником Міністра Ященком Ю.П., та надсилає їх керуючому санацією.
Копія плану санації разом із зауваженнями зберігається в Департаменті майнових відносин".
3. Контроль за виконанням цього наказу покласти на першого заступника Міністра Шеберстова О.М.
Міністр
С.Тулуб