МІНІСТЕРСТВО ПАЛИВА ТА ЕНЕРГЕТИКИ УКРАЇНИ
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
25.08.2004 N 116-р

Про створення робочої групи

З метою ефективного використання власних надходжень, залучених коштів і бюджетних ресурсів та на виконання окремого доручення Міністра палива та енергетики України від 6 серпня 2004 р. N 96/0052 З О Б О В' Я З У Ю:
1. Створити робочу групу з формування помісячних з вересня до кінця поточного року та на 2005 рік балансів з виробництва та споживання електричної вугільної продукції, споживання енергії вугільними підприємствами, а також фінансово-економічних показників (у складі згідно з додатком).
2. Департамент вугільної промисловості (Хохотва О.І.) надати прогнозні обсяги видобутку рядового вугілля, ресурсів до постачання вугільної продукції за напрямками її споживання в розрізі підприємств.
3. ДП "Укренерговугілля" (Котляренко В.Г.) надати прогнозні обсяги споживання електроенергії підприємствами вугільної промисловості (в натуральному та грошовому виразі).
4. Генеральних директорів ДП, ДХК та директорів самостійних шахт забезпечити підготовку необхідних матеріалів щодо очікуваних показників 2004 року та надати їх на розгляд робочій групі до 27 серпня 2004 року, а відповідні матеріали щодо показників 2005 року - до 30 вересня 2004 року.
5. Департамент економічного та фінансового регулювання ПЕК (Петриковець К.Я.) опрацювати фінансово-економічні показники, узагальнити інформацію та надати її на розгляд Міністру до 1 вересня 2004 року.
6. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.
Перший заступник Міністра
Ю.Ященко

Додаток
до розпорядження
Міністерства палива
та енергетики України
25.08.2004  N 116-р

СКЛАД

робочої групи з формування помісячних з вересня до кінця поточного року та на 2005 рік балансів з виробництва та споживання вугільної продукції, споживання електричної енергії вугільними підприємствами, а також фінансово-економічних показників

Ященко Ю.П. - перший заступник Міністра - голова робочої групи
Шевцов М.І. - заступник Міністра - заступник голови робочої групи
Члени робочої групи:
Хохотва О.І. - директор Департаменту вугільної промисловості
Богданов О.М. - начальник Управління регулювання виробництва Департаменту вугільної промисловості
Дудка Л.О. - заступник директора Департаменту економічного і фінансового регулювання ПЕК
Марушкевич І.М. - заступник директора департаменту - начальник Управління цінової політики та оптимізації витрат Департаменту економічного і фінансового регулювання ПЕК
Сургай М.С. - директор "УКРНДІпроект" (за згодою).