МІНІСТЕРСТВО ПАЛИВА ТА ЕНЕРГЕТИКИ УКРАЇНИ
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
17.09.2004 N 132-р

Про перевірку цільового використання бюджетних коштів орендним підприємством "Шахта ім. А.Ф. Засядька"

З метою проведення перевірки цільового використання бюджетних коштів, які виділено Мінпаливенерго із резервного фонду Кабінету Міністрів України від 19 серпня 2001 року N 1066 (1066-2001-п) "Про виділення коштів для ліквідації наслідків аварії, що сталася 19 серпня 2001 року на орендному підприємстві "Шахта ім. Засядька", З О Б О В' Я З У Ю:
1. Створити робочу групу у складі:
Чугай Л.С. - заступник начальника управління фінансового контролю підприємств ПЕК - начальник відділу контрольних заходів підприємств вугледобувного комплексу Контрольно-ревізійного департаменту, голова робочої групи;
Кравченко К.В. - головний спеціаліст відділу з надзвичайних ситуацій вугільної промисловості Управління охорони праці та надзвичайних ситуацій у вугільній промисловості Департаменту із надзвичайних ситуацій та охорони праці;
Сташкова Л.Г. - головний спеціаліст відділу бюджетного планування Управління фінансового регулювання Департаменту економічного і фінансового регулювання ПЕК.
2. Робочу групу (Чугай Л.С.):
2.1. У термін з 20 по 30 вересня 2004 року здійснити перевірку цільового використання бюджетних коштів, які виділено Мінпаливенерго із резервного фонду Кабінету Міністрів України для надання допомоги потерпілим і сім'ям загиблих внаслідок аварії, що сталася 19.08.2001 р. на орендному підприємстві "Шахта ім. А.Ф. Засядька", та проведення аварійно-відбудовних робіт і відновлення безпечної роботи шахти.
2.2. До 4 жовтня 2004 року надати належним чином оформлені матеріали контрольних заходів Департаменту економічного і фінансового регулювання ПЕК Мінпаливенерго.
3. Директора орендного підприємства "Шахта ім. А.Ф. Засядька" Єфремова І.А. всебічно сприяти діяльності робочої групи.
4. Адміністративно-господарський департамент (Неплях Є.Ю.) оплатити витрати на відрядження працівників Мінпаливенерго України, що перебуватимуть у складі робочої групи.
5. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.
Перший заступник Міністра
О.Шеберстов