ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ
Н А К А З
28.01.2003 N 55

Про затвердження Положення про порядок проведення щорічної оцінки виконання посадовими особами митної служби покладених на них обов'язків і завдань

Відповідно до пункту 3 Положення про проведення атестації державних службовців, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 28.12.2000 N 1922 (1922-2000-п) , та Порядку проведення атестації посадових осіб митної служби, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25.12.2002 N 1984 (1984-2002-п) , НАКАЗУЮ:
1. Затвердити Положення про порядок проведення щорічної оцінки виконання посадовими особами митної служби покладених на них обов'язків і завдань (далі - Положення), що додається.
2. Начальникам управлінь і самостійних відділів Державної митної служби України та керівникам інших митних органів:
2.1. Забезпечити ознайомлення всіх посадових осіб з цим Положенням під підпис.
2.2. Провести протягом січня - лютого 2003 року щорічну оцінку виконання підлеглими посадовими особами митної служби покладених на них обов'язків і завдань за підсумками роботи у 2002 році відповідно до Положення, затвердженого цим наказом.
3. Затвердити Графік проведення щорічної оцінки виконання посадовими особами Державної митної служби України покладених на них обов'язків і завдань за результатами роботи у 2002 році, що додається.
4. Керівникам митних органів розробити й затвердити графіки проведення щорічної оцінки виконання посадовими особами митної служби покладених на них обов'язків і завдань в очолюваних митних органах з урахуванням вимог Положення, затвердженого цим наказом. За необхідності визначити й затвердити додаткові критерії та показники оцінки, які відображатимуть специфіку роботи працівника в митному органі, структурному підрозділі, на робочому місці.
5. Начальникам регіональних митниць, митниць, керівникам спеціалізованих митних управлінь і організацій подати до Управління по роботі з особовим складом Державної митної служби України до 10.02.2003 заповнену форму оцінки Ф-1 відповідно до абзацу 2 пункту 12.2 затвердженого цим наказом Положення.
6. Управлінню по роботі з особовим складом (Бережний М.В.) здійснити заходи щодо подальшого оформлення документів щорічної оцінки начальників регіональних митниць, митниць, керівників спеціалізованих митних управлінь і організацій відповідно до затвердженого цим наказом Положення.
7. Подати до Управління по роботі з особовим складом до 21.02.2003:
7.1. Начальникам управлінь і самостійних відділів Державної митної служби України оформлені та затверджені керівниками вищого рівня щорічні оцінки виконання посадовими особами митної служби покладених на них обов'язків і завдань та підсумкові оцінки якості роботи посадових осіб митної служби підлеглих посадових осіб.
7.2. Керівникам інших митних органів копії оформлених щорічних оцінок виконання посадовими особами митної служби покладених на них обов'язків і завдань та підсумкових оцінок якості роботи посадових осіб митної служби працівників, які займають посади, що віднесені до номенклатури посад Голови Служби.
8. Результати щорічної оцінки виконання посадовими особами митної служби покладених на них обов'язків і завдань враховувати під час проведення періодичної атестації посадових осіб митної служби, розгляду питань щодо просування посадової особи по службі, продовження терміну перебування на державній службі, формування кадрового резерву й інших питань проходження служби в митних органах.
Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.
Голова Служби
М.М.Каленський
( Положення не наводиться )
WEB MD Office "НПО Поверхность",
www.master-d.com.ua